Şimdi Ara

E46 330xd mi e46 320d mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Suanda 2008 model 5.30d bakiorum 16.000 civari biraz daha duserse (yuzsuzum farkindayim) hemen alicam :) burda araba fiyatlari yil endeksli 2010 model corolla bahsettigim aracdan pahali :) 5 yas uzeri araclar Turkiyeye gore cok cok ucuz biraz kiril alfabesi okuyabilirsenizwww.cars.bg adresinden fiyatlari leva cinsinden gorebilirsiniz 1 tl = 0.66 leva ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muratkati kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin, umarım iyi bi secim yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

quote:

Orijinalden alıntı: E39

Dizel 320 den ben de caydım

TEMIZ BULDUGUMU SANDIGIM ARACI HASAR A SORDURDUM..110 BIN TL LIK AGIR HASAR EXPERTIZ CEVABI GELDI ..DİKKAT EDIN..3.20D TEMIZ 3 AYDIR BULAMADIM BULAN VARSA ALNINDAN ÖPECEM ARKADAŞI

belki beşinci e 46 olacak alacağım araç binbir türlü araca bindim bi türlü e46 daki zevki alamadım diğerlerinden e90 desen zaten içine bakınca insan soğuyo yine e46 alıyorum bu araçtaki sıkıntılı nere varsa faturasıyla mevcut boya bi kaç parça var araçta ama 10 yaşında aracta boya sorun edecek değilim önemli olan gerekli bakımların yapılmış olması bide gürcistan yaparsam recaro koltuklara kadar değiştircem

• Muratkati kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ordan Türkiye ye nasıl araç getiriyorlar bir bilginiz var mı? Yani Bg vatandaşlığı var yalnız Türkiye'de ikamet ediyor ve altı ay burda altı ay orda oturmuyor ancak yıllardır BG plakalı araç ile geziyorlar. Yani bu işin bir kanun açığı bulunmuş ama çözemedim 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.