Şimdi Ara

///E46 M3 CLUB\\\ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
4
Favori
68.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esco54

Yok hocam ben Belcikada yasiyorum

Selam olsun , bol şans :))
  • Beyler bu konu neden aktif degil?
    Haftaya galeriye belki M3 E46 cabrio geliyor, gelirse bol bol resim eklerim.
  • Ülkede durum ortada alacak insan sayısıda öyle bu yüzden normal konuda hareket olmaması

Devir alım, değil yürütme devri şuan

Ayrıca alacak olan varsa bu aracı sahicinden.com'da güncel ilanların çoğu hasarlıdır baştan söyliyeyim

100 bin fiyat çeken çakalları zaten eleyin en fazla 80 eder güncel bir m3

yani bu saatten sonra alacak olan varsa boyaya değil değişeni var mı yok mu ona baksın , araba kaç kere el değiştirmiş ona baksın

unutmayın ne kadar çok bir araba el değiştirirse o kadar problemlidir

Aksamda motor çok önemli genelde alan herkes devirli kullandığından genelde motor ömrü 150-200 bindir

200 binden sonra illaki motor ağır masraf isteyecektir , birazda tuzludur

Sakın motor açılmadı taş gibi arabam diyenlere inanmayın , bütün performans arabalarının motoru çabuk tükenir , aşınır

Neyse aklıma gelenler bunlar en çok merak edilen tüketim ise normal 15-18 litre sıkarsanız 35-40 litrelere kadar çıkar

• Bize gelen M3...
     ///E46 M3 CLUB\\\ ///E46 M3 CLUB\\\ ///E46 M3 CLUB\\\

• Zevkler tartışılmaz ama gri cabrio hiç bişiye benzememiş : ))

Bu arabaya siyah , sarı ve imola kırmızı yakıştırıyorum

Spor araba olunca böyle clip gibi gri renk olunca ne biliyim hiç havası kalmıyor benim gözümde

Araba yine güzel ve bize göre ucuz ayrı konu
  • Buralarda tam tersi o renklere toplar biner genelde ve yari fiyata satilirlar...
    M3 rengi mavi, gri veya siyah olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 7 Nisan 2014; 10:26:03 >
  • Belki o renklerden birine sahip aracı olan vardır aramızda ayıp olmuyor mu

Şaka bi yanada gride çok sıradan duruyor araba

Biraz fark edilmek adına sarı kırmızı veya siyah olması hala tercihim
  • Narc0s3 kullanıcısına yanıt
  • Unutturun şu aracı arkadaşlar fiyatı düşsün alıp gezeyim bir tane.Harbi çok şekil araba.

•  ///E46 M3 CLUB\\\
  • BMW nin şuana dek tasarladığı en güzel araç. Bence bundan daha iyisini yapamazlar. Aynı kasa hatlarına hiç dokunulmadan 2014 teknolojisiyle revize edilip tekrar çıkarılsa ne iyi olurdu :)

•  ///E46 M3 CLUB\\\ ///E46 M3 CLUB\\\ ///E46 M3 CLUB\\\

• @Esco54 resimler için teşekkürler
    size gelen aracın yakıt durumu nasıl?

e46 şase ye B16,B18,B20 VTEC motor takmak istiyorum ilerde ama şaseler uyuşmayacaktır. E46 swaplayan hiç görmedim nerdeyse,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 29 Eylül 2014; 0:43:11 >

• Araci 2-3 hafta kullaniyorum ve su an 12,8 litre.
  • Uzun zamandır uğrayamıyordum, iş sebebi ile Konya'dayım. Konya'da m3 olan varsa küçük bir buluşma ayarlayabiliriz.
  • Merhaba arkadaşlar, bende arıyorum 2002-03 model civarı M paket, satan varsa haber versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa yalandan şişti temizler 100 bini pertlerin fiyatı 70 bini buldu

Eğer bu aracı almak isteyen varsa tavsiyem 95 model ve üzeri maks 30-32 bine almalarıdır
  • Arkadaşlar merhaba, çok samimi bir arkadaşımla M3 aldık. Aldık derken getirttik desem daha doğru olur sanırım :). Araç 2003 model 92000 km de ve gri renk. Bi konuda sıkıntı yaşıyoruz. Aracı kilitlediğimizide aynaların yukarıya doğru katlandığını görmüştüm bir videoda; fakat o özellik nasıl açılır bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

İyi forumlar.
  • Arabanı kitlediğinde kapanır aynalada yada içerden ayna tuşua basarsın bu özellik aracınızda bozuk olabilir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.