Bildirim
e60 mı başka bişeymi
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: gsnmez
Ark. Kusura bakmayın. Ben bu ara telefonu değiştiricem. Bende SL75 var. Kamera falan önemli değil. wifi önemli. e60 mı alayım yoksa başka bişimi alym.
Kamera onemli degilse E60 alabilecegin en ucuz, ayni zamanda en ozellikli teldir dostum.. sade, sık dizayni, hafif ve ince olusu, gelismis teknik ozellikleri ve symbian isletim sisteminin getirdigi zengin uygulama destegi sayesinde bu tel seni memnun edecektir.. Ben tavsiye ediyorum.. -
Sağolasın. Yarın gidicem artık e61 çok büyük gelirse e60 alıcam -
quote:
Orjinalden alıntı: gsnmez
Ark. Kusura bakmayın. Ben bu ara telefonu değiştiricem. Bende SL75 var. Kamera falan önemli değil. wifi önemli. e60 mı alayım yoksa başka bişimi alym.
Fiyat önemli değilse E70 , yok ben 800'den fazla veremem dersen E61.
E60'ı tercih etmezdim ben olsam... -
Belki zorlarımda. Ben kayserideyim burda e70 görmedim. e60 ıda 700 e falan alacam. e70 telefoncularda varmıdır. Benbi hepsiburadada gördüm. -
Sorma ben de deli oldum E70 diye diye.
Ama yavaş yavaş geliyor artık. Ama kamera önemli değilse E70 almana gerek yok. Ben sırf daha güzel görünüyor diye E70 istiyorum -
Aralarında en kullanışlı e70, ama kamerada çok önemli değil. e70 de radyo varmı -
E serilerinde radyo yok maalesef
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X