Şimdi Ara

E60 mı K750i mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Symbian ve ekran çözünürlüğü açısından E60 mı yoksa kamerası ve şuanki ucuz fiyatından dolayı K750i mi almalıyım?
    E60 aklımda yoktu aslında ama ereyon da paralel ithalat fiyatı 411 Ytl . ekran çözünürlüğü gerçekten mükemmel. k750 hep aklımda olan bir telefondu ama her defasında joystick problemi karşıma çıkıyor. 417 ytl ye de W810 ordan bana göz kırpıyor hemde 512 mb hafıza kartı hediyeli. çok inceleme yapılırsa insanın aklı öyle bir karışıyor ki seç seçebilirsen.

• Multimedya özellikleri arıyorsan W810i,internet ve ekran için Nokia E60.
  • UZUN PİL ÖMRÜ MP3 KALİTESİ VE KAMERA ÖNEMLİYSE KESİNLİKLE K750İ ALMALISIN.JOYSTICK GÜZELCE KULLANILIRSA BİR SORUN OLMAZ.DİĞER GERİYE KALAN KONULARDA E60 ÜSTÜN.
  • ikiside çok farklı cihazlar biri multimedya telefonu diğeri iş amaçlı bir telefon

w810i
    -176x220 piksel ekran
    -2mp kamera
    -walkman

E60
    -352x416 piksel 16m ekran
    -kamera yok
    -wireless
    -symbian
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Multimedya özellikleri arıyorsan W810i,internet ve ekran için Nokia E60.

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

ikiside çok farklı cihazlar biri multimedya telefonu diğeri iş amaçlı bir telefon

w810i
    -176x220 piksel ekran
    -2mp kamera
    -walkman

E60
    -352x416 piksel 16m ekran
    -kamera yok
    -wireless
    -symbian

ADAM E60 MI K750İ Mİ DEMİŞ

• valla bence e60 çünki wireless ağlarına bağlanması bir laptop u aratmadığını okudum ama k750i nin hiç bi artısı yok bence ve daha önceden dendiği gibi joistik sorun olabiliyor yani benim tercihim e60
  • ikisininde farklı kullanım amaçları var..
    aynı kategoride kesinlikle değiller..
    ama genel olarak fikrim K750'nin daha kullanışlı olduğu
  • Arkadaş k750i ile E90 arasında bir seçim yapacağını belirtmiş

Ben her yönden K750i.yi öneririm
  • Belirttiğiniz her iki telefon da farklı segmentlerde yer alıyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda karar vermelisiniz.

Nokia E60, Symbian OS 9.1 işletim sistemi, 352x416 piksel 16 milyon renk ekran, WI-FI (802.11i/e/g), Blackberry bağlantısı, UMTS şebekesi desteği, 970mAH batarya gibi özelliklerle ön plana çıkan bir telefondur.

Sony Ericsson W810i ve K750i ise daha çok müzik, kamera, boyut, hız, stabilite ve bekleme-konuşma süresiyle ön plana çıkıyor. W810i'nin hafızasını 4 GB'a kadar da arttırabiliyoruz.
  • k750i diyorum ben insan kullanmaktan sıkılmıyor
  • Ekran, wifi, symbian için w60

Kamera,stabile,müzik için k750i
  • bence kamera senin için fazla önemli değilse e60 öneririm kesinlikle wifisi çok güzel
  • E60 da çok kaliteli bir telefon ama k750i daha kullanışlı ve çok yönlü diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.