Şimdi Ara

E6300 + DFI RD 600 overclock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde E6300 + DFI RD600 chipset anakart ram olarak GEIL 1GB 667 mhz kullanıyorum.Bunları nasıl overclock yaparım yardım edebilirseniz sevinirim.

Çarpanlar ne olacak ,voltajlar ne olacak bilemiyorum.

• bu soruyu forumu araştırıncada bulabilirsiniz zaten.daha önce 100 lerce verilmiştir.
    işlemci stock fan ve stock voltaj ile 3000 seviyelerini görebilir.
    mesela fsb yi 425 yapın . böylece işlemci yaklışık 3ghz olacaktır.
    rem i ise deneyerek bulmalısınız.şimdi nekadar gider bilmiyorum.arkadaştaki g-skill(512*2) 533 mhz iydi .o/c ile 1000mhz i yakaladı.
    kolay gelsin
  • Teşekkürler
  • Arkadaşlar ne yaptıysam şu 385 fsb yi geçemedim voltajı da artırdım ama bir türlü olmuyo sizin bir fikriniz varmı acaba,

en fazla 2.7 ye çıkabildim ram de 800 mhz yi geçmedi acaba yüksek mhz de kaç volt vermem lazım ben en fazla 2v. a çıktım
  • sanırım fsb voltajını 1.4 v yapman lazım. ben de geçememiştim. fsb yi 1.4 yapınca 430 u gördüm. tabi benim boardda böyle. seninkindede oluyomu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 31 Mart 2007; 9:49:00 >
  • Bende de DFI RD600 var NB e 1.42v veriyorum 425 tam stabil kullanıyorum
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler şu an sistemi stabil olarak 3150 mhz de kullanıyoum.

Super pi 32m testinide yaptım 20min. 55sn çıktı nasıldır bilmiyorum ama sonuçta tamamladı.Ve sistemimde baya bişe de kurulu..
  • Hayırlı olsun...
  • fsb yi biranda 508 e çıkardım dfi de iş var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.