Arkadaşlar E6300 işlemcımı Stokfanla stabil olarak 2,8 de çalıstıyordum ama stok fanla sıcaklıgı cok fazlaydı hatta şuan bile sıcaklıgı 45 47 lerde ama artık yeter dedım :D ve işlemcimin haketmedigi bir Cpu fanı almaya karar verdim :D
almaya karar verdigim Cpu sogutucu SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER bugun forumdan bı arkadasımdan aldım urunu buyuk ıhtımal yarın elımde bakalım bu urunle Cpu mun performans ı nasıl olucak inş umdugum gıbı olur
Arkadaşlar daha önce Bu işlemcıyı kullanan varsa overclock deneyımlerını paylaşabılırmı yardımcı olur ayrıca gelecek hafta bende overclock performansımı buradan sızınle paylasacagım
ıyı gunler
sunbeam cc ile rahat 3500ghz ye çıkman lazım.çok güzel bi işlemci soğutucudur kendileri.hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
sunbeam cc ile rahat 3500ghz ye çıkman lazım.çok güzel bi işlemci soğutucudur kendileri.hayırlı olsun
tesekurler fıkırlerınız için
işlemciyi kışın aldığımda bir süre termal macunsuz kullandım stock fanla, oc yapamıyorum diye üzülüyodum sonra ocz freeze sürdüm, şimdi 3.15'te boşta 30-35 arası, yükte de çok az değişiyo. o yüzden stock fana devam... sen aldın mı ccf'yi, sıcaklıklar nasıl?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme