jacktheripper hocam, siz eskilerdensiniz. Bayağıdır gözükmüyordunuz, hoşgelmişsiniz diyeyim öncelikle.
3.6GHz 'de hava soğutma ile 32M kararlılığı , harika yahu, tebrikler.
965P S3 'ünde DS3 'den farkı yok sanırım. DS3 bulamıyorum, S3 alsam üzülür müyüm?
i 965 anakartlarda ram bölenleri ile ilgili bir sorun olduğu söyleniyordu.. diyelim ki twinmos ddr 667 ram aldık ve bu mhz nin üstüne çıkmıyor, ramleri 400 mhz olarak ayarlayamıyoruz mu? overclock umuz ram hızlarına takılıyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
i 965 anakartlarda ram bölenleri ile ilgili bir sorun olduğu söyleniyordu.. diyelim ki twinmos ddr 667 ram aldık ve bu mhz nin üstüne çıkmıyor, ramleri 400 mhz olarak ayarlayamıyoruz mu? overclock umuz ram hızlarına takılıyor mu?
hayır ileri yada geri bölenli olarak kullanılabiliyor mesela 266 fsb de 667 lik rami 800 ede çekebilirsin 533 ede
quote:
Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
hayır ileri yada geri bölenli olarak kullanılabiliyor mesela 266 fsb de 667 lik rami 800 ede çekebilirsin 533 ede
yukarısını zaten bizim ram kaldırmaz da yeterli oc yapabilmek için 400mhz ye ayarlayabilmek gerek.. 533 yetmez
quote:
Orjinalden alıntı: bilalarabaci
jacktheripper hocam, siz eskilerdensiniz. Bayağıdır gözükmüyordunuz, hoşgelmişsiniz diyeyim öncelikle.
3.6GHz 'de hava soğutma ile 32M kararlılığı , harika yahu, tebrikler.
965P S3 'ünde DS3 'den farkı yok sanırım. DS3 bulamıyorum, S3 alsam üzülür müyüm?
Sağol dostum ben çok memnunum s3 den zaten ds3 biosu yükledim açılıştada ds3 diyor Ama aralarında fazla fiyat farkı kalmadı ben alırken çok fark vardı bence ds3 al istersen... En son gigatek de vardı...
birazdan bende 2.4 ü yedireyim bende corsair lere :)
bakalm ne olacak
en çok 2.3 yedirmiştim :) 500 de kaldılar :d
ben 490 x 7 = 3430 da kalıyorum 16.984 pi den aşağı düşüremedim :)
iki sorum olacak dostum. 1-biosta PCI-E'i autoda bırakmışsın,100'e getirsen makina açmıyormu? 2-ram ayarlarında 42 nin karşılığı manuelde 0 görünüyor bunu da manuel olarak 42 yapman gerekmezmi?(ben yaptım ramler 1000 i geçti,yoksa geçmiyordu bi türlü)
Bir soru da benden; Sanırım orjinal son sürüm F8 biosu kullandın daha sonra da DS3 lerin f10 u yükledin. Aradaki bariz fark nedir? Menü, oc kapasitesi vs....