işlemcin iyi ama illa değiştiriceksen 6400 alabilirsin. Bu arada 4 çekirdekli işlemcilerin fiyatları herhalde 1000usd den girer bizim ülkeye kısacası yalan olucak gibi..
Vista'yı bekle DirectX 10'u ve DirectX 10 destekli oyunları bekle derim. Bende de D930 mevcut ve % 10 ,% 15 anca O/C olabiliyor. Artık MainBoard'umdan mı kaynaklanıyor. Ram'lerimden mi bilemiyorum ?
> StokFan ile açılış 60 derece yük altı 80 dereceleri buluyor idi neyseki çok pahalı olmayan bir Fan ile bu problemi 30 - 45 dereceye düşürdüm.
Bende de, Pentium D 940 + 2 X 1GB Corsair 533MHz + Sapphire X1900XT var. Upgrade yapsam mı?
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Bende de, Pentium D 940 + 2 X 1GB Corsair 533MHz + Sapphire X1900XT var. Upgrade yapsam mı?
yap sen daha yapmadınmı hocam
e6400
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcey
Vista'yı bekle DirectX 10'u ve DirectX 10 destekli oyunları bekle derim. Bende de D930 mevcut ve % 10 ,% 15 anca O/C olabiliyor. Artık MainBoard'umdan mı kaynaklanıyor. Ram'lerimden mi bilemiyorum ?
> StokFan ile açılış 60 derece yük altı 80 dereceleri buluyor idi neyseki çok pahalı olmayan bir Fan ile bu problemi 30 - 45 dereceye düşürdüm.
Konu hortlamış O.c ile ilgili bir konu göremedim ayrıca Dx10 ile işlemci secimini bagdaştıramadım !!!
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcey
Konu hortlamış O.c ile ilgili bir konu göremedim ayrıca Dx10 ile işlemci secimini bagdaştıramadım !!!
satma kardes ne diye satacaksın. senin işlemci iyi cok bir fark yok hele dur e4300 e4400 cıksın piyasa otursun 150 doların altına nice fp işlemcisi alırsın
d930 neyine yetmiyorki ben d805 in performansından çok memnunum d 930 saglam işlemcidir bencede degişmene hiç gerek yok paran cebinde kalsın
Bence değiştir ama şimdi değil. Bi dur bakalım AMD dört çekirdeklerini çıkartsın, Intel de ucuzlasın, Vista çıksın... Şimdilik bu senin ihtiyacını görür zaten...
D 805 i vista da kullandım xp ye göre vista da d 805 in performansını oldukça yüksek hissettirdi. çift çekirdekli işlemciler vista da daha performanslı çalışıyor beyler. bunu ben söylüyorum.
Chip dergisi Vista'nın performansta Xp'ye göre geri olduğunu yazmıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme