Şimdi Ara

E66 Kasa 730d Alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hevesimizi yok ettiniz. Bakalım e220 alıcaz galiba.Ama araştırıyorum temiz 730d bulursak hemen alacağız.Çünkü ilanda birşey yazmıyor arayınca arabaya badana yapıldığını diyorlar ;)

760 al diyen arkadaş çok alemsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    aynı para sonuç olarak hadda biraz daha ucuz :)) :D :D

http://autopapa.ge/tr/mercedes-benz/s-63-amg/438986
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Zamanında çok araştırdım alıcaktım hayalimdeki araçtı ancak parça fiyatları,vergisi ve aracı yürütme masrafları standart 1.4,1.6 araçlara göre gerçekten çok uçuk. E65 deseydiniz hiç bulaşmayın derdim ama E66 iyidir. Bazı kronik problemler düzeltildi. Yinede Elektronik problemlerin devam ettiğini söyleyenler vardı ne derece doğrudur bilmem. Dizel olması sizi heyecanlandırmasın ş. içi 10-12 lt leri gözden çıkarın.. Kısa ve öz aylık geliriniz 6-7 bin tl nin üstündeyse ve bakmakla yükümlü olduğunuz bir aileniz yoksa ve herzaman YEDEKTE kullanabileceğiniz başka bir aracınız varsa ALINIR. Aileniz var ise aile babasıysanız aylık geliriniz en az 10-12 bin tl olmalı ki bu araç sizi üzmesin. Ayrıca 2. eli inanılmaz zayıf bunuda gözardı etmeyin derim.

Hocam e66 kasa e65in long versiyonu olması lazım.
    Bir ara bende çok araştırmıştım. Arka süspansiyonlarında kronik sorunları vardı. Daha bir çok şey vardı ancak aklıma gelmiyor. Süspansiyon parçaları epey pahalıydı.

E66 ,E65 in makyajlı versiyonu. E65 2001-2005 yılları arası satıldı 2006 dan sonra E66 olarak değişti. Long olanların sonunda L ibaresi var zaten 7.30dL diye geçiyor mesela.

Senin şu anlamayıp ama anlıyormuş gibi Bmw yorumları yapman beni öldürüyor. E65 short E66 long versiyon, ayrıca 730dl değil LD yazar. Sen git vag grubunu yala, Bmw sana ağır gelir kaldıramazsın.

Hakarete gerek yok hocam yanlış biliyorsak doğrusunu yazarsın öğreniriz. Ne geçti eline mutlu oldunmu şimdi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Zamanında çok araştırdım alıcaktım hayalimdeki araçtı ancak parça fiyatları,vergisi ve aracı yürütme masrafları standart 1.4,1.6 araçlara göre gerçekten çok uçuk. E65 deseydiniz hiç bulaşmayın derdim ama E66 iyidir. Bazı kronik problemler düzeltildi. Yinede Elektronik problemlerin devam ettiğini söyleyenler vardı ne derece doğrudur bilmem. Dizel olması sizi heyecanlandırmasın ş. içi 10-12 lt leri gözden çıkarın.. Kısa ve öz aylık geliriniz 6-7 bin tl nin üstündeyse ve bakmakla yükümlü olduğunuz bir aileniz yoksa ve herzaman YEDEKTE kullanabileceğiniz başka bir aracınız varsa ALINIR. Aileniz var ise aile babasıysanız aylık geliriniz en az 10-12 bin tl olmalı ki bu araç sizi üzmesin. Ayrıca 2. eli inanılmaz zayıf bunuda gözardı etmeyin derim.

Hocam e66 kasa e65in long versiyonu olması lazım.
    Bir ara bende çok araştırmıştım. Arka süspansiyonlarında kronik sorunları vardı. Daha bir çok şey vardı ancak aklıma gelmiyor. Süspansiyon parçaları epey pahalıydı.

E66 ,E65 in makyajlı versiyonu. E65 2001-2005 yılları arası satıldı 2006 dan sonra E66 olarak değişti. Long olanların sonunda L ibaresi var zaten 7.30dL diye geçiyor mesela.

Yanlış biliyorsunuz. Makyajlı için ayrı kasa kodu yok

• Hacı E66 long kasa, E65 short kasa kodu. Makyajlı versiyonda da bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Döşe bak döşe

arabanın damı da açılıyor daha ne olsun
    amaaann sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

quote:

Döşe bak döşe

amaaann sende

Hocam döş ne?

Birde bir arkadaştan ilkel direksiyonlu bir araca 120 bin vermem demiş.Bence gayet bmwye yakışan bir direksiyonu var.
     E66 Kasa 730d Alınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

quote:

quote:

Döşe bak döşe

amaaann sende

Hocam döş ne?

Birde bir arkadaştan ilkel direksiyonlu bir araca 120 bin vermem demiş.Bence gayet bmwye yakışan bir direksiyonu var.

aracın döşü arabanın göğsü olur konsolu yani

arabanın damıda açılıyor diye sunroof'u kastetmiştim.

alican abi videolarını az izle orda bahsediyor bu terimlerden

• E220 cdi kullanıcısıyız 2007 model makyajlı.Tavsiye ederim bilen bilir kalitesini konforunu.

7 serisine gelince elbette daha üstün bir otomobil ama yürütme masrafları da bir hayli olacaktır.Yakıt olarak ta E220 cdi'a göre min 2 litre fazlası olur ort. 100 km'de tabi düşünür msnz bunu bilmem :)
  • quote:

quote:

Döşe bak döşe

amaaann sende

Napsah ki :)) Ne ok yiseh ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 13 Ekim 2015; 18:56:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

dar gelirliliğin alemi yok, alacaksan 760Li al tam olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-elibol-2003-bmw-760-il-v12-full-plusfull-bayii-cikisli-236194315/detay

Ne yakar bu be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.