Şimdi Ara

E6600 4x1GB Ram 250Gbx4 Raid0 Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Evga 680i anakartım vardı 4 yıldır ama bozuldu. Chipset bazlı problemleri olduğunu düşünüyorum bu yüzden anakartımı değiştiricem.

Sistemim basitçe şöyle,

E6600 CPU (%25 OC'li düzenli olarak)
    Team Xtreem 800 Mhz 1gb ram x 4
    WD 250GB Harddisk x 4 (4'ü de Raid0)

....

Bu bilgilerden yola çıkarak bana bir anakart tavsiye edebilirmisiniz ? Gigabyte P43-ES3G düşündüm ama sonradan raid desteği olmadığını fark ettim. Raid desteği olması önemli.

• Bende buna yakın bir sistem toplamak üzereyim ekonomik olsun diye p35 ıch9r li bir anakart alma planim var acıkcası ..

ama p45 ler biraz daha iyi sanırım uzun zamandır takip etmediğim için tecrübeli arkadaşlar en iyi kartı önereceklerine eminim ..
  • ikinci ele bakabilirsin sıfır anakart bulman zor ancak dükkanlarda kalmışsa alabilirsin..
  • EVGA 680i aramıyorumkı ?

Bu sısteme uyacak raıd destekleyen bır anakart yokmudur ıntel chıpsetlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoCkwave

EVGA 680i aramıyorumkı ?

Bu sısteme uyacak raıd destekleyen bır anakart yokmudur ıntel chıpsetlı ?

bende zaten evga için demedim diğer modeller için dedim çünkü raid destekli sıfır lga775 anakart ep45 ud3lr haricinde yok piyasada o yüzden dedim...sıfır istersen EP45 UD3LR var raid desteği ve 6 sata portu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 5 Haziran 2010; 21:06:36 >
  • ıch10r ile 9r arasında nasıl bir fark var acaba raid performansı olarak ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakiyorumda 250TL nin alti biz cozum yok gibi duruyor eger raidden taviz vermezsem ? ICH10R chipsetli baska birsey yok gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoCkwave

Bakiyorumda 250TL nin alti biz cozum yok gibi duruyor eger raidden taviz vermezsem ? ICH10R chipsetli baska birsey yok gibi ?

EP45 UD3LR var 229 a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 5 Haziran 2010; 23:11:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.