Şimdi Ara

E6750 o/c edicem önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamünaleyküm diye başlıyorum konuya ben aslında bu işe yeni başladım üstadlardan yardım alımak istiyorum en yakın zaman da şöyle bi sistem alıcam:
    intel E6750 2.66 ghz 1.333 mhz fsb 65nm
    MSI P35 neo combo
    1*2gb ram 800mhz 5-5-5-15
    nvidia geforce 8800 GTS 320mb
    işlemciyi o/c edicem lütfen bu konuda deneyim li olan biri varsa(ki vardır)yardım ederse sevinirim

ayrıca voltajı şöyle yap ram timingi şöyle olsun diye öneride bulunursanız tam süper olur

yardım edenlere şimdiden teşekkürler ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRATOS_GS -- 11 Ekim 2007; 19:09:57 >

• en azından 3.0 default voltaj, stok fanla stabiL !! çarpanı 8 veya 9 olması lazım hatırlamıyorum suan 3000/çarpan senin ayarlaman gereken fsb yi verir
  • Bios tan cpu eist ve c1e yi kapat fsb yi 400 yap pciexp i 100 e sabitle ram çarpanını 2.0 yap timingleri 4-4-4-12 ayarla cpu voltajını 1.3 yap anakartı da gigabyte al bence ben stabil sorunsuz kullanıyorum gigabyte ın intel anakartları kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Ekim 2007; 23:31:33 >
  • Beyler benim bios oc seçenegini koymamislar acaba windows üzerinden clockgen(anakarti tanimiyor intel dq35mp) disinda oc yapabilecegim bi program varmi
  • bence progranma felan güvenme BIOS u güncelle sen programa güven olmuyo yani bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.