Şimdi Ara

E7400 için GA-EP45-DS3L ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e7400 aldım dün anakartım P5VD2-VM SE normalde bu modeli desteklemiyor ama taktım acıldı bi sorun yoktu ama bunu gorunce bi sasırdım anakarttan dolayımı boyle oldu sizce
     E7400 için GA-EP45-DS3L ?

pc kapatırken ayarlarınız kaydediliyor windows kapanıyor derken kalıyor ancak kapanmıyor acma tusuna uzun sure basılı tutuyorum ole kapatabiliyorum bu bi sorun yaratabilrimi 1 kac gun için
    ve de son sorum

peki bu işlemci için bana bi anakart önerebilirmisiniz GA-EP45-DS3L bunu düşünüyorumda oc yapcakksam bunu alım diyorumda oc yapmadan sade kullanmak için bi anakart alsam bu işlemcinin cokmu ----si olur yada ii bi anakart alıp oc yapsam kullansam yani aralarnda fazla performans farkı olurmu oyunlarda
    çünku bu benim dandirik asusun P5VD2-VM SE pc kapanmıyor
    sizce GIGABYTE - GA-EP45-DS3L=http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2422
    bu kart beni idare ettirirmi ekran kartı olarak 9800GT SYNERGY GDDR3 512MB 256BIT=http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35386
    düşünüyorum birde bunlara uygun önerebilieceğiniz bir güç kaynağı vamrmı sizce en az kac w olmalıdır şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stagedon -- 8 Ocak 2009; 21:53:29 >

• aslında bi sorun yok. işlemciyi kastıracak herhangi bir programla meşgul olmadığın için anakart ve işlemci anlaşarak işlemcinin çarpanını 6 ya düşürmüşler daha az enerji tüketip daha az ısınsın diye. ihtiyaç olduğunda kendi yükseltiyo zaten.

dikkat edersen cpu-z de çarpan 6 gözüküyo 10.5 yerine. bios tan intel speed step özelliğini kapatırsan işlemcin hep 2.8ghz de çalışır.

düzgün çalışıp çalışmadığını görmek için super pi gibi bi uygulama açıp işlemciyi biraz yorarsan 2.8ghz e çıktığını görceksin.

oc yapmayacaksan p45 anakart almana gerek yok.
  • teşekkür ederim peki o PC nin kapanmama sorunu anakarttan kaynaklanıyordur değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stagedon

teşekkür ederim peki o PC nin kapanmama sorunu anakarttan kaynaklanıyordur değilmi

anakartan oldugunu sanmıyorum büyük ihtimalle yazılımsaldır (kirli windows'larda) sürekli olur rahat olun
  • ??? bilenler lütfen yardım etsinler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.