Şimdi Ara

E75 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E71 - E75 - N97 - N86 - N95 8GB - iPhone 3G Tarayıcı Karşılaştırması:

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Browser_speed_comparison-N86_N97_iPhone_3G_T-Mobile_G1_and_more.php

Helal olsun yav N86'ya. N86 + Opera Mini... Durdurulamaz valla.

• hard reset kodu fln varmı varsa ulaştırabilecek olan varmı telefonum saçma sapan bir sebepten dolayı dondu.
  • Bende bu telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Bu sinyal düşme olayını sizden duydum. Bizim evde telefon zor çeker. Mesela bi sehpanın üzerine koyarsınız çekmez ama 1 metre yanında 4-5 diş çeker ama konuşurken bende hiç ses kesilmesi yada hattan düşme olmadı. Bunun dışında telefon gerçekten malzeme bakımından çok kaliteli. Taş gibi telefon.
    Telefonun tek sevmediğim yanı sanırım henüz hack olayının olmaması. Symbian 9.3 ler için bütün forumlara baktım ama sonuç bulamadım. Şimdilik 1-2 programla idare ediyoruz. :)
    Eğer lisanssız yazılım olayını çözen varsa yardımlarını esirgemesin lütfen :)
  • gercekten cok faydalı bır konu olmus bılgılendırmeler ıcın tesekkur edıyorum bu telı alıp kullanmayı dusunuyordum...
  • arkadaşlar genel olarak memnun musunuz bu telefondan ? almayı düşünüyorum. eksileri neler ?
  • arkadaslar e 75 de wıreles baglantısını otomatık olarak acıo sanırım ben ayarlarla oynarken yanlıslıkla actım otomatık wıreles arama tusunu bunu nasıl kapatabılırım yardımcı olurmusunuz olur olmadık yerde wırels baglantısı arıo ...
  • Arkadaşlar bende de E75 var ürdünden almıştım.
    Kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum telefonu 3G modem olarak kullanabilirmiyiz usb girişinden?
    Bilgisayara bağlayıp internet kullanan varsa ne kadar bir hıza ulaştınız?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.