Şimdi Ara

E8400 SICAKLIĞI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ecxwegg

selam arkadaslar. ben de yeni pc topladim ozellikler de su sekilde.

gigabyte ep35c ds3r
    team xtreme 2x1gb 800 mhz
    intel e 8400

stok fanla kullaniyorum. idle konumda masaustunde 45-48 derece, tam yuk altinda 72-73 derece oluyo. (orthosu 45 dk calistirdim). ben bu islemciyi oc yapayim diye aldim ama bu sicakliklarla oc falan imkansiz. aldigim yere soyledigimde ise kilitlenme kapanma olmadigi takdirde degistirme yapamadiklarini soyluyorlar. ne dersiniz adam gibi bi fan+termal macun alip bi daha mi deneyim, yoksa degistirmeye mi calisayim?

dostum o sıcaklıklar çok fazla.sende bi servise yolla istersen
    konuyu açan arkadaş yollamış değiştirmişler
  • .

arkadaşlar sıcaklıklarımın yanlış olduğunu iddia edenler olmuş. resmi tekrar inceleyin 3 farklı ısı derecesi göreceksiniz. Sadece Speedfan ile test etmiş falan değilim.

.

E8400 SICAKLIĞI

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeoTrinity

.

arkadaşlar sıcaklıklarımın yanlış olduğunu iddia edenler olmuş. resmi tekrar inceleyin 3 farklı ısı derecesi göreceksiniz. Sadece Speedfan ile test etmiş falan değilim.

ee 3 üde farklı göstermiş,yanlış olmuyomu yani bu durumda

.
  • 3 ü de farklı göstermiş ama ortalama olarak speedfan doğru söylüyor diye düşünüyorum. Çok da önemli değil en yüksek gösteren program için bile gayet stabil normal.
  • arkadaslar realtemp kullanin ve onun degerini baz alin. epeyce bi arastirma yaptim e8400 kullanicilari hep ayni dertten sikayetci. realtemple coretemp arasinda 10 derecelik bi fark var. bu da coretempin ve diger programlarin 45nm ile tam uyumlu olmamasindan kaynaklaniyormus. max degerin birinde 105 digerinde 95 olmasi farkediyo yani . ayrica bugun yeni bi sogutucu aldim ve deneyip stock fanla olan sicaklik farkini test edecegim. sonucu buraya yazarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adrenalin10

arkadaşlar ben işlemciyi söküp servise göndereceğim bakalım orada test ederler bana kalırsa sensörlerle ilgili sorunu var servis bakar ama neder bilimiyorum yada yenisiyle değiştirir masaüstünde 48 ile 50 derece olması iyi değil çünkü işlemci ne kadar fazla ısınırsa o kadar ömrü azalır ben herşeyi yaptım yinede düşmedi sıcaklığı bide servis baksın

Servis nerede var. Bende de aynı sorun var. İntelin servisi mi?
  • armada bilgisayar olması lazım türkiye dağıtıcısı. Aldığın yere sor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.