< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA 11K >>> SÖZEL 249 (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
koç medya yazmıştır muhtemelen. ya da burs verdilerse özyeğine gitmiştir.
-
ahahahahahah valla odtü olayından sonra öyle yaptım evet. boun tarihteyim şu anda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boun tarihteyim hocam. koç aklımı çeldi hatta medya tarih vs sıralamıştım ama yurt bursu vermiyorlardı o sıralama ile para ödemek istemedim + okulun ortamı içime sinmedi
boun tarih hocam
yolun acik olsun
-
hocam koç yurt vermiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 23 Haziran 2022; 20:30:52 > -
Maalesef. Kudebe başvurman gerekiyor, maddi durumuna göre yurt bursu kitap bursu ve cep harçlığı veriyorlar. Bana maddi durumum ortalama altı olmasına rağmen hiçbir burs çıkmadı mesela. Tabii ekstrem sıralamalar yapanlara maddi durumları iyi olsa da burs çıkıyor.
-
üzdü:/ ben yurdu direkt veriyorlar sanmıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağ olun hocam
yok hocam kudeb'e (koç üniversitesi destek bursu) başvurmanız gerekiyor onda da hem dünya kadar belge hem de neden bursa ihtiyacınız var vs tarzında bir metin istiyorlar. şahsen o kadar çok belge istiyorlar ki ben başvurma aşamasında vazgeçtim
oooo fenaymış hocam ya üzdü. çıkmayanilir ni de bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
belli olmaz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X