Şimdi Ara

EA 4K BÖLÜM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım eada 4.7k sıralamam var siz olsanız nereleri yazardınız sıralamam beni maalesef hukuğa itiyor boun ve özü ybs istiyordum ikisi de gelecek gibi değil.

• İTÜ ekonomi öneririm.Geçen sene 9 k ile almış.Bu sene 6 k civarı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutSgmn -- 28 Temmuz 2020; 19:28:50 >
  • Hacettepe hukuk veya istanbul io hukuk
  • ++
  • UmutSgmn U kullanıcısına yanıt
    hocam yurtdışı imkanı var mı bu bölümün?
    kafam sayısala yatkın ama kendi cahilliğim bölüm hakkında hiçbir fikrim yok, üniversite bitiminde nerelerde iş imkanı var?
  • up
  • jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Paran varsa her bölümde yurt dışı imkanı var tabi ki fakat paran yoksa direkt yurt dışına çıkmayı bekleme.
    Sayısala daha çok yatkınsan iibf bölümleri arasında en sayısal olan bölüm ekonomidir. Cidden üniversite boyunca ağır bir matematik göreceksin, aynı zamanda sözel dersleri de olan güzel bir kesişim bölümü. Hem sayısal anlamda kendini zorlayacaksın hem de sosyal bir birey olmaya çalışacaksın. İTÜ'nün adı ve İstanbul'da olması sana piyasaya daha yakın olmanı sağlayabilir. Okurken staj yaparak ne alanda çalışacağına karar verebilirsin. Akademi düşünebilirsin, bankalarda veya özel şirketlerde çeşitli finans ağırlıklı pozisyonlarda çalışabilirsin. Bunun yanında alacağın seçmeli derslerle işletme mezunlarının çalıştığı bölümlerde de çalışabilirsin. Bunun yanında ilgin varsa iyi bir program, yazılım bilgisi seni oldukça iyi yerlere getirebilir. Bölümün derslerine, hocalarına bakmanı öneririm. Teknik bir üniversitede oluşunun hem avantajları hem dezavantajları var. Bunları tartıp kendine uygun mu değil mi sorusunu yöneltmelisin. Benim az çok bildiklerim bu kadar, işin içinde olan arkadaşlar daha iyi bilgilendirme yaparsa daha da iyi olur.

• Boun YBS istiyorsan bence hukukta mutlu olmayabilirsin. Çok farklı bunlar. Hukuk istemeyen adamı hukuk boğar. İyi düşün derim,pişman olma. Hamda kaçtaydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 29 Temmuz 2020; 15:29:48 >
  • 4738 hocam obp 1 kişi ileri atmış :D
    Hukuk da ybs de seviceğim bölümler hukukta teorik olması boğar biraz beni ama insanlarla münakaşa etmeyi tartışmayı seviyorum.
  • jimmy butlers kullanıcısına yanıt
    Ben de şu an bu ikilemdeyim ama benim ilgi alanım daha çok hukuka olduğu için muhtemelen hukuk yazarım. Kendi ilgi alanınıza yönelin derim. Boun ybs için mezuna bırakmayı göze alabilir misiniz onu düşünün bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.