Şimdi Ara

EA 99K Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) 155 kişi kontenjanlı İstanbul Üniversitesi İngilizce iktisat (104k) gelir mi, İngilizcem C1 seviyesinde????? [Normalde okul biter bitmez Alman vatandaşlığına geçeceğim için Marmara Üniversitesi Almanca işletme yazacaktım ama 73k olduğu için yazmicam gelmez diye.]

2-) Bir de forumdaki herkes ybs diye tutturmuş, Nişantaşı Üniversitesi burslu İngilizce yazmaya değer mi, başka düşünmüyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat İnce -- 22 Temmuz 2022; 2:58:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Adam insan olanlar cevap verirse çok sevinirim.

• bence gelir istanbul

• İst iktisatın geleceğini sanmıyorum 2021e göre değil 2020ye göre bak. Hem iibf bölümleri sıralama olarak yükselişte hem de bu sene sıralamalarda sayısalcı geçen seneki kadar yok. 80-90k arası bir şeyden kapatır muhtemelen ist iktisat

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt
    iibf düşüyo gibi sanki.

• Serhat İnce S kullanıcısına yanıt

2020-2021 olarak bakma olaya 2021 apayrı bir sınavdı ea ilk 100knın çoğunluğunu sayısalcılar oluşturuyordu bu yüzden çoğu bölüm aşırı geriye gitti hukuk mesela 72kdan kapattı. 2019-2020 olarak bak mesela iibflerin çoğu öne çekmiş sınav kolay olduğu zaman eşit ağırlık sıralamalarında fazla sayısalcı olmaz bu yüzden ea bölüm sıralamaları öne çeker. bu sene de aynısı olacak

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt
    Bekleyip görelim her sene kendi içinde sürprize sahip neyin olacağını şuan kimse bilmiyo, ha tabii forumdakilere göre ybs kesin artıcak o kesin.

• Hocam bir çok kişi big4 şikayetçi uzun mesai saatleri , az maaş gibi buraya girmek artık mantıklı değil gibi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.