Şimdi Ara

EA, Bazı Oyun Sunucularının Fişini Çekiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2k games te daha geçen ay nba 2k12 nin serverlarını kapattı spor oyunları fazla ömürlü olmuyor
  • 2k her yeni nba2k oyununu çıktığında bir öncekini kapatıyor 1 ay içinde nba2k12 kapandı mesela yine iyi tutuyor ea
  • Fifa 2013 e de bir baksın belki fişi çekili kalmıştır paso atıyo ultimate teamden
  • madem para verip orjinal alıyoz çekmemeleri lazım korsana karşıyız diyolar ama orjinal oyun destekçilerine köstek oluyorlar....
  • Oyun eski diye sunucu kapatılmaz, ancak oyuncu sayısı sayısı çok çok düşükse kapatılır. 343 Halo 3'ün, Valve Team Fortress 2'nin sunucularını nasıl açık tutuyorsa EA'de tutmalı, oyunun yenisi çıktı diye sunucularını kapatmak adiliktir. Ula ben belki FİFA 08 oynamak istiyorum, en çok onu seviyorum, parasını verip almışım beni ne hakla bundan mahrum edersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Oyun eski diye sunucu kapatılmaz, ancak oyuncu sayısı sayısı çok çok düşükse kapatılır. 343 Halo 3'ün, Valve Team Fortress 2'nin sunucularını nasıl açık tutuyorsa EA'de tutmalı, oyunun yenisi çıktı diye sunucularını kapatmak adiliktir. Ula ben belki FİFA 08 oynamak istiyorum, en çok onu seviyorum, parasını verip almışım beni ne hakla bundan mahrum edersin?

kullanıcı sözleşmesinde var okusaydın o zaman almadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Oyun eski diye sunucu kapatılmaz, ancak oyuncu sayısı sayısı çok çok düşükse kapatılır. 343 Halo 3'ün, Valve Team Fortress 2'nin sunucularını nasıl açık tutuyorsa EA'de tutmalı, oyunun yenisi çıktı diye sunucularını kapatmak adiliktir. Ula ben belki FİFA 08 oynamak istiyorum, en çok onu seviyorum, parasını verip almışım beni ne hakla bundan mahrum edersin?

kullanıcı sözleşmesinde var okusaydın o zaman almadan

Kullanıcı sözleşmesinde neyin yazıp yazmadığını senden iyi biliyorum paypay, ben zaten kapatamaz demiyorum kapatması yanlış diyorum, etik değil diyorum. Senin gibi oyuncu da olmaz olsun ayrıca, sırf yapabiliyor diye adamlar sunucuları kapatıp oyuncuları oyundan mahrum ediyor sen sözleşmeyi okusaydın diyorsun, harbiden dedikleri kadar ergensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BF 2 bile fişini çeker bunlar yakında EA kadar para göz başka bi şirket görmedim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123

BF 2 bile fişini çeker bunlar yakında EA kadar para göz başka bi şirket görmedim.

Merak etme o konuda liderliğini asla bırakmayacak bir şirket var, Act... ;)

• Hiç olmazsa 2k kadar acımasız değillermiş. bknz: 2k12

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.