Şimdi Ara

EA Grand Slam Tennis oynayalım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Grand Slam mi yoksa Virtua Tennis 2009 mu? Hangisini tavisye edersiniz?
    Hangisi daha gerçekçi?
    Teşekkür ederim.
  • Bende yeni aldim wii'yi. Orjinal olmasi online oyun avantaji saglamiyorsa bu oyun fiyatlariyla mantikli gelmiyor. Bende tenis oyunu edinecegim ancak hangisi olacagi konusunda kararsizim. Grandslam en yaygin olan tenis oyunu ise bende onu edineyim bari.
  • Tekrar merhaba. Ben iki oyunu da denedim. Oynanabilirlik konusunda grand slam daha iyi. GrandSlam'da var ama Virtua Tennis için online oyun desteği olup olmadığına emin değilim.
  • Grand Slam oynayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
    Grand Slam'de iki kişi oynarken ekran ikiye bölünüyor mu?
    Vitrua Tennis'te bu mümkün değil sanırım.

Teşekkürler.

Bir de oynababilirlik konusunda hangisi daha iyi bilmiyorum çünkü Grand Slam'i henüz oynamadım.
    Şunu söyleyebilirim ki Virtua Tennis çok gerçekçi! Harika!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 28 Ocak 2010; 21:10:29 >
  • Bende çekieyim ozmn torrenten zaten evde bitane boş dvd vardı.
  • Evet bölünüyor.

Bir de şunu söyleyeyim. Geçen gün arkadaşım gelmişti. EA üzerinden online çiftler maçı yaptık. Oldukça zevkliydi. Neredeyse hiç lag yoktu, kanada venezuella ve arjantin ile oynadık.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Grand Slam oynayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.

Teşekkürler.

Bir de oynababilirlik konusunda hangisi daha iyi bilmiyorum çünkü Grand Slam'i henüz oynamadım.
  • Uyuyup uyandıktan sonra Motion Plus alıp geliyorum,bu oyun Motion Plus olmadan bir hiç,bilek hareketlerine kadar algılama var çünkü.Zaten Federer çirkin Murray"i 3-0 geçip almış Australia Open"ı benide bu gazla kimse tutamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner7

Evet bölünüyor.

Bir de şunu söyleyeyim. Geçen gün arkadaşım gelmişti. EA üzerinden online çiftler maçı yaptık. Oldukça zevkliydi. Neredeyse hiç lag yoktu, kanada venezuella ve arjantin ile oynadık.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Grand Slam oynayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.

Teşekkürler.

Cevap için teşekkürler

Arkadaşlar virtua tennis'i de tavsiye ederim mükemmel gerçekti ve motion plus'da destekliyor.

• Hala bu oyunu oynayan var mı? Varsa beni eklesin
    nick : Korhann
    Akşamları oyundayım...
  • ben zaman zaman oynuyorum

imzada var nickname beni ekle istersen.

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Hala bu oyunu oynayan var mı? Varsa beni eklesin
    nick : Korhann
    Akşamları oyundayım...
  • Bu oyunu online oynarken, tam maç başlıyacağı sırada bağlantı hatası verip oyundan çıkıyor.
    Size de oluyor mu?
    (Bağlantımda hiç bir problem yok, fifa 10 oynuyorum mesela aynı şekilde hatasız...)
  • bana hiç olmadı

internet bağlantın zayıf olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu oyunu online oynarken, tam maç başlıyacağı sırada bağlantı hatası verip oyundan çıkıyor.
    Size de oluyor mu?
    (Bağlantımda hiç bir problem yok, fifa 10 oynuyorum mesela aynı şekilde hatasız...)
  • Dediğim gibi bağlantımda bir problem yok, bütün oyunları online oynayabiliyorum. Tek problem bu oyunda. Acaba PAL NTSC falan dvdler farkeder mi? Benim wii PAL.
  • Sorunu çözdüm. Kullandığım dvd nin eskimesi çok yavaş okuması sebebi ile oyuna çok geç bağlandığımdan alıyormuşum bu hatayı. Artık usb disk kullanıyorum hiç sorun yok.

Bu haftasonu oynayalım arkadaşlar,ekleyin. Nick : Korhannn
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir şey sormam lazım. Wii de Grand slim oynanmıyor. Raketi sallıyorum geç vuruyor veya vurmuyor. Kafasına göre yön veriyor. Gecikiyor kısacası. Motion plus var. Yeni aldım wii yi. Bu sorun bir tek bende mi var bilmiyorum. Harddiskten oynuyorum. Cevap veren olursa çok iyi olur. Oynamış olan vardır mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertjonathan

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir şey sormam lazım. Wii de Grand slim oynanmıyor. Raketi sallıyorum geç vuruyor veya vurmuyor. Kafasına göre yön veriyor. Gecikiyor kısacası. Motion plus var. Yeni aldım wii yi. Bu sorun bir tek bende mi var bilmiyorum. Harddiskten oynuyorum. Cevap veren olursa çok iyi olur. Oynamış olan vardır mutlaka.

Bendede aynı sorun var
  • EA Sports şöyle bir video hazırlamış zorlananlar için.

http://www.youtube.com/watch?v=jAyscaohPG4

biraz alışmak gerekiyor, arada vurmadığı yada erken vurdugu oluyor, ama genelde iyi benim için eskiye göre. maç kazanmaya başladım en azından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

EA Sports şöyle bir video hazırlamış zorlananlar için.

http://www.youtube.com/watch?v=jAyscaohPG4

biraz alışmak gerekiyor, arada vurmadığı yada erken vurdugu oluyor, ama genelde iyi benim için eskiye göre. maç kazanmaya başladım en azından :)

Valla zevk vermeyecekse ne uğraşıcam. Wii aldık o kadar program ban auyacak ben ona değil. Vurmayınca sinirim bozuluyor. Wii sports da böyle bir sorun yok. Topa kafasına göre felan vurmuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.