Şimdi Ara

EA, Heroes of Dragon Age'i mobil cihazlar için duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

EA, Bioware imzalı RPG serisi Dragon Age'in marka ismini taşıyan "Heroes of Dragon Age" adlı yeni bir oyunu mobil cihazlar için duyurdu.

Free to Play bir yapıda karşımıza çıkacak olan Heroes of Dragon Age, Dragon Age evrenindeki kahramanları ve yaratıkları mobil cihazlara taşıyacak. Ayrıca, tanıdık karakterlerde Heroes of Dragon Age'de yer alacak.

Bir ekip kurarak düşmanlarımıza karşı mücadele edeceğimiz oyun için henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Oyunun hangi platformlar için yayınlanacağı sorusu da cevaplanmayı bekleyen sorular arasında yer alıyor.  

• Ea nin oyunları oynanabilirlik acsndan vasat. Bknz: real racing

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Ea nin oyunları oynanabilirlik acsndan vasat. Bknz: real racing

katılmıyorum çok iyi nfs most waned olsun real racing 3 olsun çok iyi oyunlar.

• free gelmesi kotu ya

• Dragon Age'i Digimon-Pokemon karışımı bişeye çevirmişler valla helal olsun...

• quote:

Oynamayı beceremedim demiyorsunda

• Bakalım nasıl birşey olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya free to play gelmesin. EA bu yine real racing 3 gibi yapar kesin

• Yakında mobil oyunlar telefon sattırmaya başlıyacak sanırım

• quote:

Hayatinda hic akilli telefon kullanmadigina bahse girerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Real racing 3 un neyini beceremicekki ekrani sağ a eg sola eğ bitti. Fıs bir oyun.

• oyun kendi tarzından fedakarlık etmeyecekse gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sweatcan

quote:

quote:

Real racing 3 un neyini beceremicekki ekrani sağ a eg sola eğ bitti. Fıs bir oyun.

Senin de beceremediğin belli oldu, tüm yardımcı sistemleri devre dışı bırak (fren sistemi, spin sistemi v.s.) ve öyle oynamayı dene.
    Bakalım neler olacak, oyunu kütük gibi oynayıp yorum yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 21 Ağustos 2013; 0:05:31 >
  • dragon age Inquisition çıkacak 2014 inşallah bunun gibi ya da dragon age 2 gibi yapmazlar :)

• rpg oyunlarda rs3 gibi unfree sıkıntısı olmaz büyük ihtimal,oyunu herkes oynar sadece premium tarzı şeyler sattırmaya kalkabilirler,buda lv. atlamalı olursa parayı basan gelir 50 lv.e ,manuel oynayanda kalır 20 de :) sonra premiumlulara yetişmek için 3 misli fazla oynarsın,aynı lv.e gelince parayla item satın alır,bir güzel döver pvp de gene kalırsın :))))

• şu kıytırık oyunda bile morrigan'ı dragon age 3 inquisition'dakinden daha fazla gerçeğine benzetmişler... işte ea'nin kudreti!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sweatcan

quote:

quote:

Senin de beceremediğin belli oldu, tüm yardımcı sistemleri devre dışı bırak (fren sistemi, spin sistemi v.s.) ve öyle oynamayı dene.
    Bakalım neler olacak, oyunu kütük gibi oynayıp yorum yapmayın.

Simdi gerektiginde ekrana dokunup fren yapmak o kadar zor yani bravo kardeşim ne isler başarmış sın sen ya.

• Türü MOBA mı olacak? Heroes of... isimli oyunlar çıkmaya başladı bu aralar.

• Arkadaşlar oyunu bi müddet oynadım biraz geç keşfettiğim için baştan başlamak istiyorum ama oyunu da sildim gc hesabındanda sildim sıfırlanmadı tekrar kaldığım yerden devam ediyor. Sıfırdan nasıl başlayabilirim bilen varsa şimdiden teşekkürler.

• Herkese iyi forumlar,

Forumda aradım ama bu oyun ile ilgili pek birşey göremedim.
    IOS ve Android de dünyada çok yaygın olan bu oyunda pek fazla Türk oyuncuya rastlayamıyoruz.

Oyun içerisndeki GUILD adı verilen gruplarda tek tük Türk oyuncu arkadaşlarla denk geldik.

Şu an çok iddalı bir şekilde TR 1453 DRAGONLORD grubunu kurduk ve de diğer Türk oyunculara ulaşmaya çalışıyoruz.

Grubumuz ilk GW (grup savaşlarında) dünyada 24. oldu! Büyük bir başarı. Hedefimiz ilk 10 da yer almak.

Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar palringo uygulamasında TR 1453 DRAGONLORD grubu üzerinden bizimle irtibata geçebilir.

Herkese iyi oyunlar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.