Bu netler doğruysa sen şimdi dilekçeni ver bursunu bağlasınlar kral < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 33ün01inkendisi -- 25 Haziran 2022; 20:13:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ea ilk 100 (2. sayfa)
-
-
Ben de 75 vs bekliyodum sınav çıkışı ama 78,75 geldi
maalesef daha 25 gün var dilekçe için
sonuç sabahı hatırlat atıyım ss:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 4 soruyu doğru yapıp silip yanlışa çevirdim Size de tebrikler hocam maşallah
İlk 100 için mi girmiştiniz
teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 25 Haziran 2022; 21:31:42 >
Evet ilk 100 bursu için şansımı denemiştim...
Aga bişi sorcam geçen seneki yaptığın netle bu sene bir daha mı sıralanıon yoksa girdiğin yüzdelik dilime göre yine 200-500 civarı sıralama mı oluo çünkü mesela sen geçen sene 105 110 tyt ile 200 sıralama yapmışsan bu sene 2 3 k olur ya ondan soruom
-
Geçen senenin yüzdelik dilimiyle bu sene 200 puanı geçen kişi sayısıyla carpiyosun bu seneki sıralamayı veriyo
Aga mesela senin için soruom senin tyt ni çok düşürür mü bu seneki tyt bu hesaba göre kolay gelmesi geçen seneden senin için çok iyi olmadı o zaman
-
Valla aynen pek olmadı ama hesaplamalarima göre 300-450 arası bir şey geliyor
106.75 tyt
73 ayt
beklentileriyle girmeyi umduğum konum
girer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beligte5 -- 28 Haziran 2022; 20:42:15 > -
tm mi sözel mi
-
ea tayfaaa Max kaç duydunuz
-
la kemallettin engeli kaldir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tm
-
Bu tayfaya noldu? Ben elendim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X