Şimdi Ara

EA ilk 100 - 500 - 1000 net tahminleri (2020) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 85 tyt 60 ayt bu sene kaç gelir sizce bi de 90 olursa kaç gelir
  • benimde hedefim boğaziçi işletme-iktisat sınavımız iyi geçerse sınıfı dh liler oluşturacak galiba
  • Ilk 100un 110-75e çıkma ihtimali yok bence. 110-72/105-75 filan o da belki. O 30 dakikayi çok abartıyorsunuz. Ilk 100e oynayan tm cilerin zaman sıkıntısı yoktu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel fikrim eğer sınav zorluğu aynı kalırsa aytde çok fark etmez diye düşünüyorum ben. Ama dediğim gibi burda bence ölçüt sınav zorluğu olmalı örneğin türevden gelen sorular çok kasıntı değildi yani hedefi iyi olanlar bunlara sağlam çalıştığı için sınavdaki soru çok zor gelmiyordu mesela ama şimdi onların yerine sorulacak soruların zorluğu belirleyebilir aytde. Tyt için 10 net oynama olmaz bence 4-5 civarı oynamalar olur. Eğer sene başı süre artması olsaydı kesinlikle 10 net olayına katılırdım. Ama şimdi ayt konuları çok çok sağlam olmayan tm dönüp tyt fene çok da bakmaz gibi geliyor bana. E zaten aytyi iyi yapan tmlerin çoğunun tytsi iyi. (Senin istediğin sıralama tyt yüzünden gelmedi biliyorum hocam ama özellikle ilk 1k bandında durum bu gibi) Kişisel fikrim bu yönde ama olağanüstü bir sınav olduğu için bu sene tam tersi de gelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    tahmin yapmak istemiyorum, sınava girince göreceğim zaten ama kendiniz bile 100-105 bandından 110 üstüne çıkamamışsınız 10 net arttırmadım diyorsunuz, o zaman sonuçlarda 10 net fark olacağını neye istinaden söylüyorsunuz?
  • boş tahminler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justiniianus -- 7 Eylül 2020; 13:14:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.