< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA Play (Steam & Origin) [ANA KONU] (41. sayfa)
-
-
Hocam Rivals'ı ilk ssd'ye indirmiştim açılmadığı zaman, silip bu sefer normal hdd'ye indirdim açıldı. Çok saçma ama oldu :)
-
Klasik EA saçmalığı hocam işte benim bilgisayarda hdd yok olsa denerdim bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Play Station için 25 TL. ye 1 aylık nasıl alınabiliyor ? Sepete eklediğimde 40 TL oluyor.
-
arkadaşlar ea play pro aldım 999 tl yazıyordu ancak karttan 1083 tl çekmiş neden olabilir herkeste mi böyle?
-
yeni aldım..999,99 TL
-
Kasımı bekleyip fc24 almak mı bf de yoksa pro üyelik mi? Zaten 1 sene oynuyoruz fc24 ü. Kafam karışık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superoid -- 25 Eylül 2023; 22:46:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar daha önce inmiş Fc24 ve starwars var formattan sonra bunu indirmeden nasıl EAappye tanıtabilirim ? %3 indirip inmişle yer değiştirdim yemedi sıfırdan indiriyor tekrar
-
Fc 25 için çok tuzlu olacak gibi
Daha ucuza alma yöntemi yok mu pro yu
-
Artık yok sanırım. Her yerde dolar ve euro'ya sabitlemiş pislikler.
-
konuyu hortlatiyim. epic games'te aylık abonelik 15 kasıma kadar 35 tl
https://store.epicgames.com/tr/p/ea-play
dahil olan oyunlar: https://store.epicgames.com/tr/subscription-benefits/ea-play/included?sortBy=title&sortDir=ASC&count=40
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 20 Ekim 2024; 23:5:27 >
-
Mısır üzerinden VPN ile 1300-1400 TL civarına Pro alınabiliyor, bilginiz olsun.
-
Mısır'dan ea play pro alınmıyor vpn ile çok denedim ama olmuyor. Acaba siz nasıl aldınız?
Aldım oradan biliyorum
- Uygulamadan bölgenizi Mısır yapın.
- Ea Play sitesi üzerinden VPN Mısır yaparak almaya çalışın, yerel fiyatlandırma görünürse işleme devam edin, bende bir yerden sonra Euro'ya döndü, alamadım. Ancak Reddit'te bu şekilde devam edip alabilen de var mesela.
- Olmuyorsa VPN açık halde uygulamaya geçip oradan Pro almaya çalışın, öncesinde hesabınıza kredi kartı ekleyin bu arada eğer yoksa ve otomatik yenilemeyi de açmanız gerekecek. Burada bende yerel fiyatlandırma göründü ve bu şekilde normal üyelikten Pro'ya yükseltme yapabildim.
-
Bendeki sıkıntı kredi kartını ekleyemiyorum.
Daha once ps plus ile kutuphaneye ekledigim oyunlar ( bf2042,fc24,dirt5,grid, f123) bir aylik ea play uyeligim bitince oyunlari tekrar indiremiyorum. Ea play abone ol diyor, ama ben bu oyunlari ps plusla verilen aylik oyun olarak eklemistim. Bu cakisan oyunlari nasil ps plus kutuphanemde tekrar gorebilirim. Tskler
Ps plus aboneliginiz devam ediyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhann57 -- 28 Ekim 2024; 16:2:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X