Şimdi Ara

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.242
Cevap
56
Favori
76.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Defans sistemi çok kötü sprint atarak en iyi defansları bile geriye düşürüyorsun maçlar bol gollü geçiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ultimate team çok oynadıgımdan olabilir

• O kadar büyük şirketsiniz, gerçekten tüm zamanınızı kadın erkek karışık ut yapalım diye mi harcadınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt

Hocam practice arenada eski serilerde olduğu gibi antrenman maçı yapılabilir olacak demişlerdi. Kontrol edebilir misin o şekilde oynanabiliyor mu yoksa sadece yine tek oyuncu ile hareket mi ediyoruz.

PC'de mi test etme imkânı buldunuz; konsolda mı?

Hocam defans yaparken pres tuşunu x tuşuna alabiyormuşuz, doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam yeni defans sistemimi gelmiş aynı mı

• Arkadaşlar selamlar.
    FIFA 21, 22 ve 23 olmak üzere son 3 senedir oyunu tek başıma hesabıma alıp oynuyordum. Bu senede yine Standart Sürüm alıp oynayacaktı fakat şöyle bir durum mevcut;

Almanya'da yiğenim var Ps5 kullanıyor benim gibi. Oyun burada 1800 TL şu an Euro olarak oradan biraz daha uyguna geliyor özellikle Ultimate versiyonu. Ortak alalım gibi bir teklifte bulundu.
    Ben buradan kendi hesabıma Ultimate versiyonu satın alacağım. Kendisi de benim heaabımla oyunu Almanya da indirip daha sonra kendi hesabıyla devam edecek oynamaya.
    Bu durumda her hangi bir problem yaşanır mı ? İkimiz aynı anda girip oynayabilirmiyiz? Kendisi özellikle Ultimate team hastası. Bu ekstra coinler,oyuncu bla bla hediyelerini kullanabilir mi yada hangimize gider.

Benim oyunun Online tarafıyla işim yok,offline oynuyorum senelerdir zaten. Dolayısıyla Ultimate team içeriklerini onun kullanması lazım.
    Yardımcı olacaklara teşekkürler

• mert_özcan kullanıcısına yanıt
    Ortak olarak alırsınız sorunsuz şekilde de oynayabilirsiniz,ultimate sürüm için verilen bonuslar sadece oyunun alındığı hesaba gelir

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    O halde yeni bir hesap açıp oyunu o hesap ile alıp hesabıda Almanya'da ki yiğene vermek daha mantıklı mı olur bonusları kullanması açısından.
    Ben kendi hesabıma alıp da bonuslar bana gelecekse, Ultimate team önceliğim olmadığı için karışıklık olur sanırım. Bonuslar ihtiyacı olan karşı taraf

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Oyunu yeğeninizin hesabından alıp, onun hesabını kendi ps5'inizde ana hesap yapın. Böylece ps5 Pri hak sizde sec hak onda olmuş olur. Tüm bonuslardanda yiğeniniz yararlanır.

• Black-Mirror kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 👍

• Yine aynısının laciverti bir FIFA oyunu. İnsanlar satın almaya devam ederse hep böyle gider.

• Ben en çok, yine PC'de, CPU ve GPU'yu tam yükte mi çalıştıracak FIFA 23'teki gibi, onu merak ediyorum.

• Arkadaşlar oyunu pre order yapmıştım ben. Fakat iade etmek istiyorum birinden alacağım hesap olarak. İade işlemleri nasıl oluyor bilen varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ki gibi bir önce ki sürümün içinden yani fifa 23 üzerinden ea fc 24 ü uyguna ön sipariş verebiliyor muyuz.

• Beta key geldi. Mailleri kontrol edin derim yeni key dalgası başlattılar sanırım.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    %10 indirimle alma imkânı veriyor.

• Kessn kullanıcısına yanıt
    Ea play pro %10 veriyor ,fifa 23 ekstra 10 mu veriyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.