Oyunu indirdiğin hesap ile şimdi oyunu alacağın hesabın bölgesi aynı ise tekrar indirmene gerek kalmaz. Güncellemeler varsa onları indirir sadece. Oyunu aldığında kilit açılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (54. sayfa)
-
-
Online sezon maçlarında her maçı akşam saati yapmanın bir ayarı var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam maç saati değişmiyormuş. Yanlış kalmis aklimda kusura bakma.
Yalniz ben çok parlak olmasin diye hava durumunu kapalı yapiyorum. Hava güneşli olmayinca cok rahatsız etmiyor.
Eger denemek istersen maca giriste,
santra - özelleştir - oyun ayarları - mac - mac koşulları özel ve hemen altinda hava durumu kapalı
Ben böyle yapıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 28 Kasım 2023; 20:6:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünya klası zorluğunda kariyer modunda oynuyorum senelerdir. Bu sene 5-6 attığım maçta bile saç baş yoluyorum. Her pas hatalı. Sürekli pas arası yapıyorlar.
arkadaşlar oyunu alalı 1-2 hafta oldu fifa 23’te de aynı problemi yaşıyordum fcde de oluyor menü çok ağır yani UT’de sekmeler arası geçiş yaparken falan aşırı kasıyor . PS5 te oynamaktayım. Çözümü nedir bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam. Hem kariyer modunda hem de FUT'ta yapay zekaya karşı oynarken paso pas hatası yapıyorum ve defans yapamıyorum. Oyunu FIFA 17'den bu yıla kadar PC'de, bu yıldan itibaren de PS5'de oynuyorum. FIFA 18'deki keyfi alamıyorum.
İki zorluk derecesinde bu kadar bariz fark olan bir oyun hatırlamıyorum. Birinde 8 gol atarken bi üst zorluk derecesinde şut çekemiyorum.
Kesinlikle öyle. Mesela paslaşarak serbest atış kullanırken pas vermek istediğim oyuncu yerine başka oyuncuya atıyor. Atağa çıkarken atmak istediğim oyuncu yerine farklı oyuncuya gidiyor.
-
Selam,
21.09.2023 tarihinde ön sipariş ile psn hesabımdan ea fc 24 ultimate sürümü aldım. İndirdim ve uzun süredir oynuyoruz, hatta fifa pointsleri bile harcadık...
Geçenlerde bir şey dikkatimi çekti. Silip yüklemeye çalışırken ultimate sürüm için tekrar satınal butonu çıkıyor, normal sürüm için sahipsiniz diyordu.
Sipariş maili ekliyorum. Bu tarz sorun yaşayan var mı ? Ya da bu bir sorun mudur ? Acaba ultimate team modundaki ödüllerden vs yararlanamama gibi bir durum olur mu ? Ticket mı atmak gerek.
Konu ile alakalı bilgisi olan bizi de bilgilendirip yönlendirirse sevinirim.
-
Son güncellemeden sonra galiba düzeltmişler. Ya da placebo etkisi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tekli sezonda yıllardır div1-2 seviyesindeyim. Yıne bu seviyelerde oynamayı bilen ortak sezonda(2vs2) takım arkadaşı arıyorum.Genelde akşamları 21.00 sonrası online oluyorum. PS5 teyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 7 Aralık 2023; 12:59:21 >
fifa 23'te pro club'ta şut çektiğinde özellik olarak aldığın güçler aktif olduğunda ses çıakrtır sağ üstten ışık yanardı bunda sadece sağ üstte gösteriyor dimi ?
-
Arkadaşlar bende oyuncu değişikliği üçgen ile yapılıyor. Ama 2. kol ile R2 ile yapılıyor. Üçgeni, R2 ile değiştirme imkanım var mı?
-
bende de durum aynı ana kol ucgen ıle oyuncu degıstırıyor ama yan kol r2 sacma sapan bı durum duzeltemedım bende bı turlu. bir de fut companion app transfer market kılıtlı gorunuyor bunu nasıl acacagız cıhaza gırmeden pazara oyuncu ekleyemıyorum
-
Ultımate Team de Turkce anonslu stad hangısı bı turlu bulamadım gecen oynadıgım bır kac rakıpte turkce anons vardı
-
2 gündür doğru düzgün ultimate teame bağlanamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
tuvalette araba anahtari kaybolmustur 13-14 yaslarinda cocuk bulunmustur gibi garip garip anonslar yapio evet ben de duydum
beyler merhaba, bende ps5 var arkadasımda ps4 var. ortak sezon oynayacağız ea connectte de normal davet kısmında da birbirimizi göremiyoruz. Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X