Bildirim
EA Sports it's in the game'i seslendiren şahıs(Video)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Adam fifasini yazmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i eys ports tını geymci adamı bulduk beyler -
Tını geym ne olaki oyunda ki tını gibi bişey mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
i eys ports tını geymci adamı bulduk beyler
vallaha mı -
it's in the game mi diyormuş Kaç kere dinledim şimdi hala o kelimeyi duyamadım. -
Çok iyi. Taklit etmeye çalıştım ama fail oldu.
Gırtlağa bak vay be -
Yakında bende bir kamera alıp çekip gönderirim arkadaşlar bu sesin aynısı bende de var :) Rutkay Aziz bey'i tanıyanlarınız vardır. repertuara çağırdı İzmirden gidemedim. -
Ilk once cocuk sandim, sonra adam konusunca bi an tuylerim diken diken oldu. Nasil bir ses o. 2005den beri fifa oynarim kafama kazinan sesi adamdan duyunca bi degisik oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 24 Eylül 2013; 23:41:23 >
bu sabah gördüm bunu, çok iyi lan adamın adı neymiş ? -
montaj da olabilir -
Beyler az dikkatli dinleyin montaj bu.Çocuk konuşurken arkada hiç cızırtı yok.Adama geçince arkada seyirci sesleri var hafiften.Sonradan eklemişler -
İyimiş -
montaj falan değil , "its" derken oyundakinden biraz daha belirgin söylüyor , açın orj. dinleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 25 Eylül 2013; 0:18:02 > -
Banada montaj değil gibi geldi.Ağız hareketleri ve ses uyuşuyor gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X