Şimdi Ara

EA ÜNİ ÜNİ SIRALAMA LİSTESİ(100k ya kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atatürk ünisi %50 dicle %60 erzincan %85
    (iö lerinde yüzdeleri 10 arttır)
  • odtu siyaset (16800 geçen sene) bu sene kaçla kapatir?

bir de hocam ODTÜ işletme geçen sene 9 binken bu sene 15 bine düşmesi olası mi? hani eğer öyle ise odtu iktisat neden 14 ten 16 ya geriler, daha fazla olması gerekmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boun iktisat 1750 ile kapatacak ama gsü iktisat 8k ile kapatacak ? aradaki elemanlar özellere mi kayıyor ya da hukuk ?

Pek mantıklı gelmedi en azından gsü nün 8k ya gerilemesi..
  • a7xes kullanıcısına yanıt
    notlarımda işletmeye 13 demişim galiba göz yanılsaması oldu değiştiriyorum.Odtünün çok düşeceğini tahmin etmiyorum iktisat öyle olur ancak işletmeyi 4k geriletlememin sebebi işletmeye rağbet çok azaldı ki bi çok üni kontenjanı azalttı.
    odtü siyaset 16800 den 20 ye kadar yolu var ancak nokta atışı açısından değerlendirirsem 19500 derim.
  • LaktozSuzSüt kullanıcısına yanıt
    çünkü insanlar gs yi tercih etmiyorlar ki sayısallarda olduğu için atlaması muhtemel.İnsanlar gs yerine odtü itü bilkent gibi okulları tercih edecekler.gs hızla düşüyor 2010 da 1500 lerden her sene düşüyor bu sene 8k olması çok olası
  • quote:

Orijinalden alıntı: IAbuzerI

çünkü insanlar gs yi tercih etmiyorlar ki sayısallarda olduğu için atlaması muhtemel.İnsanlar gs yerine odtü itü bilkent gibi okulları tercih edecekler.gs hızla düşüyor 2010 da 1500 lerden her sene düşüyor bu sene 8k olması çok olası
    İnsanlar GSÜ yü geçen sene ya da ondan önce neden tercih etti ki ozaman ?

2017 de 3k 4k ile kapatmış bir GSÜ yerine 20k larda kapatmış bir İTÜ yü ya da 14k larda kapatmış bir ODTÜ yü kim tercih edecek hocam

Daha bu sene bile 2k sırasında ben dahil birçok insan boğaziçi ybs ye süpheli yaklasıyoruz acaba 15 20k lara kapatır mı diye.Kaç kişi bu riski alıp 4k daki bölüm yerine 20k daki bölümü yazar sence

• quote:

odtü sosyoloji nasıl gelir? (geçen sene 25k)
    forumda vardı gs yerine odtü itü yazcak insanlar ancak gs nin kontejan artışınıda göz önünde bulunduralım.
    ayrıca odtü iktsata grenlerin ortalama sırası 8600 bu önemli bi veri.
  • quote:

forumda vardı gs yerine odtü itü yazcak insanlar ancak gs nin kontejan artışınıda göz önünde bulunduralım.
    Ortalama sıraya nereden bakıyoruz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayrıca arada sayısallar var demişsin de dostum 2k dakilerin önünde sayısallar oldukça az

Bu şartlar altında 2k nın önünde dahi çok az olan sayısallar 2-8 arasında nasıl öbeklenmiş olabilirler ki ?

Bence TM de ilk 10k daki sıralamalar çok oynamayacak.

Boun tahminine birşey diyemem bu sene bir popülarite görmüşsündür 1750 demişsindir de gsü o kadar düşmez diye düşünüyorum
  • Prokrastinatör P kullanıcısına yanıt
    Odtünün en düşecek bölümü bence bu sene 32 k ya yaklaşır ancak30 -32k grubu riskli ama 30k ya kadar rahat diyorum.

• Bu sıralamalar böyle olursa seni yerim abuzer ksjfjdngnd

• Hocam 18 bin geldi Anadolu hukuk (16k) kesin gelir mi ? Gelmezse ya kırıkkaleye gidicem sanırim

• Yökten ortalama netlerin puanına bakıp 2017 yığınsalına bakarak hocam

İlk 10k yı az tutmaya çalıştım ama mfnin edebiyat çözen ilk 2k sı 2-8 arasına çok yığılma yapacak.

Boun için düşeceği kesin bu 2200 veya 2000 de olabilir ama özellere ilginin azaldığına dair yazı okudum o yüzden ortalama böle bi şey dedim.

• 06gözde0 kullanıcısına yanıt
    Geldi bile

• quote:

ODTÜ nün ortalama sırası 8600 olabilir zaten 14k ile kapatmış bir bölüm bunda şaşırılacak bir durum yok ki ?

Zaten 8k ya girmiş bir ortalama GSÜ yü yine tercih edemiyor geçen sene

Senin yöntemini GSÜ de uyguladım 6k ile son kişi girmiş

ortalama netlere bakarsak da 5k gelmiş yani son kişi ile ortalama netler arasındaki fark az

ODTÜ ise 14 ile kapatmış 8k ortalama olduğunu da sen söyledin fark fazla bunun sebebi idealistler ile puanım yanmasıncıların çatışması diyebiliriz

• Gs 120 olmazmi hocam ya 1 2 soruyla kacacqk

Bu yaptığım karşılaştırmalar bile hiç sağlıklı değil çünkü bu sefer de kontenjan durumları çıkıyor

GSÜ nün kontenjanı az odtü nün fazla yani bilemiyorum bu tahminler daha çok kişisel gibi geldi bana

En azından dayandığı koşullarda çok fazla değişken var
    Gs çok kaliteli bi okul evet ama fransızca olduğu için insanlar soğuyor.Ve dediğin gibi puanım yanmasıncılar odtü itü yerine gs tercih ediyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.