Şimdi Ara

Eachine e58 drone 138tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
8
Favori
16.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi geçmiş olsun gençler ali deki 11.11 de bitti,son anda fark ettim 100 e 50 satıcı kuponu varmış birde 20 ye 4 yeni kullanıcı kuponu birleşti,3 adet 2mp 2 bataryalı drone 46 usd gibi komik rakama geldi ama toptan alım diye gümrükte ugraşacagım gibi, bakacagız 1 ay sonra
  • bende önce 31,68 $ aldım.Daha sonrasında yeni üyeliğe 4$ kupon verdiğini gördüm.Yeni üyelik ile 28 küsür dolara almış oldum.Diğer hesaptaki siparişi kargo olmadan iptal ettim fakat hala iptal için onay bekleniyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

hadi geçmiş olsun gençler ali deki 11.11 de bitti,son anda fark ettim 100 e 50 satıcı kuponu varmış birde 20 ye 4 yeni kullanıcı kuponu birleşti,3 adet 2mp 2 bataryalı drone 46 usd gibi komik rakama geldi ama toptan alım diye gümrükte ugraşacagım gibi, bakacagız 1 ay sonra
    Kardeşim satarsan alırım kaç pilli aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Satıcıya mesaj at ayrı ayrı kargolasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son anda çıkan 50$ kuponla kendime başka bi drone daha aldım. E58 i aldığım fiyattan verebilirim 3 pilli hd kamera olan modeli almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirozgn

Kardeşim satarsan alırım kaç pilli aldin

Alıntıları Göster
    gelsinde sagsalim hallederiz 2 pilli
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Satıcıya mesaj at ayrı ayrı kargolasın
    iyi fikir kardeş ,şimdi baktım 50 benjamin olmuş,bana 15 civarına mal oldu tanesi bunlar ne içiyorda bu fiyata verdiler anlam veremedim
  • 11.11 ilk basladiginda aldim . 5 ve 2 dolarlik kuponlar yoktu . ama ilk 2500 kisiye jjrc r8 robot gönderecekler sanirim bu robot 8 dolar . robotu da kizim icin alacaktim . benim icin kupondan daha mantikli oldu . alanlara kisa surede kazasiz belasiz cezasiz ulasmasi dileğiyle...

bu arada gecen ay 23 dolarlik jjrc h49 sol drone almistim . gümrük ucreti adi altinda 5 lira ekstra para aldi ptt . bilginiz olsun . gumruge takilsa da takilmasa da bu ödeniyor

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    evet fiyatlar uçtu 11.11 bitince.

4,90 $ a Bluedio TN2 almıştık bu sabah . şimdi fiyatı 23$

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

gelsinde sagsalim hallederiz 2 pilli

Alıntıları Göster
    Vallaha ben alcaktım para yoktu 3 pillisini sen gelince alırım birini verirsen tabi kardeşim sana zahmet hani çok makbule geçer

• ozgur kullanıcısına yanıt
    Ben alabilirim hocam

• Paketin üstüne 22 doların altında bir değer yazmasını mesaj atmıştım satıcıya, daha cevap gelmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

Paketin üstüne 22 doların altında bir değer yazmasını mesaj atmıştım satıcıya, daha cevap gelmedi..
    Mesaj atmasanda üzerinde 10$ yazıyorlar. Fakat gümrüktekiler x rayla yada kutuyu açarak bakıyorlar. Sürekli alınan cihazların piyasasını bildikleri için üzerinde yazan değer işe yaramayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

Paketin üstüne 22 doların altında bir değer yazmasını mesaj atmıştım satıcıya, daha cevap gelmedi..
    cer çöp incelemiyor zaten gumruktekiler. bu tarz urunler sıkı denetimde. uzerine yazilan rakamlarida yemiyorlar onlarinda bilgisayari ve interneti var .

indirimle 45 dolarlik farkli bir dronu 20 dolara denk getirip almıştım, kimseye de az yaz cok yaz demedim dogrusunu yazip göndermişler gümrükten aradilar gelin gumruk verginizi odeyin diye.

gittim, adam gearbest sitesini acmis bu drone 45 dolar diyo. indirimden aldim dedim kart ekstresi ivir zivir gosterdim . 5 lira gumruk inceleme ucretini alip saldilar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

cer çöp incelemiyor zaten gumruktekiler. bu tarz urunler sıkı denetimde. uzerine yazilan rakamlarida yemiyorlar onlarinda bilgisayari ve interneti var .

indirimle 45 dolarlik farkli bir dronu 20 dolara denk getirip almıştım, kimseye de az yaz cok yaz demedim dogrusunu yazip göndermişler gümrükten aradilar gelin gumruk verginizi odeyin diye.

gittim, adam gearbest sitesini acmis bu drone 45 dolar diyo. indirimden aldim dedim kart ekstresi ivir zivir gosterdim . 5 lira gumruk inceleme ucretini alip saldilar :)

Alıntıları Göster
    Bu tür şeyleri internet ortamında yapmaları lazım. Ekstreyi maille talep edebilirler. Herkes ukim in dibinde oturmuyor. Ben bi git gele 25-30 lira yakıyorum zaten. Gümrüğe sunum ücreti ve vergiyi de postacı kapıda tahsil eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Bu tür şeyleri internet ortamında yapmaları lazım. Ekstreyi maille talep edebilirler. Herkes ukim in dibinde oturmuyor. Ben bi git gele 25-30 lira yakıyorum zaten. Gümrüğe sunum ücreti ve vergiyi de postacı kapıda tahsil eder.

Alıntıları Göster
    postaciya verdim gumruge sunumu . vergi vermedim kurtardim manasinda söylemiştim

• X-ray olayını öğrenmeden önce daha ucuz bir ürünün kutusuna koyup yollamalarını istemiştim. Böyle bir cevap gelmiş. İşlerinde uzman gibiler umarım gümrükten geçer..

Eachine e58 drone 138tl
    https://store.donanimhaber.com/e6/3c/6f/e63c6f6affade796e21c6dcf59273789.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 15 Kasım 2018; 12:12:40 >

• Benim ürün halen kargoya verilmedi. Varmı ürünü kargo verilen.
  • okko kullanıcısına yanıt
    Bugün bana kargo bilgisi geldi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.