Şimdi Ara

EAcı AYT FEN yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru: Ayt fen hakkında hiç ama HİÇBİR BİLGİSİ OLMAYAN(sıfırın da sıfırı), liseden ea ile mezun olan birisi 10 AYDA SIFIRDAN AYT FEN ÇALIŞIP SINAVA HAZIRLANABİLİR Mİ?

Soru nedeni: Ea'da matematik yapamayınca kırsalda sınıf öğretmenliğine bile gidilemiyor. Güzel bir sonucun olsa bile hukukun durumu malum.

Matematiğe bir şekilde çok iyi çalışıp 30 üstüne netlerimi çıkarmam lazım bu 2+2=4. Peki ayt fen yapabilir miyim? EA'nın durumu eğer çok iyi değilseniz içler acısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fizigi bilmeme ama kimya biyo cerez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapilabilir ben ayt fizikte 2 3 net yapiyordum ozcan aykin + egzersiz fizik soru bankasini bitirmek icin kendime 2 hafta vermistim( baska hicbir ders calismadim ama bu yanlis bi yontem olabilir) ondan sonra +10 netler geldi

• lememo L kullanıcısına yanıt
    Başlayıp çalışayım desem yetişir mi sence? Lisede ea'ydım ayt fene nasıl çalışılır hiçbir fikrim yok, ne dersin kısaca yazar mısın?

• 11-12. sınıfta ben ea'ydım yani hiçbir fikrim yok ayt fen hakkında. Başlasam yetişir mi, kafam basar mı? Matematik zaten ortak, tek fark benim kafa tarih coğrafya doldu.

• Okuyup gitmeyin veya engellemeyin lütfen fikrinizi belirtin ihtiyacım var görüşlere.

• Sıfırsan tyt fende bile zorlanabilirsin.30+ ayt mat yapıpta 10net tyt fen yapamayan ea'cı arkadaşım var(10k ea).

Tam tersi olsaydı işin daha kolaydı. geçen sene saydan girip bu sene sıfırdan ea'da ilk 400 yapan arkadaşım da var.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki kisiden kisiye degisen seyler bunlar sizin durumunuzda olup derece yapan da vardir yine mezuna kalanda denemeden bilemeyiz tabii sizin ayt fen yapabilmekle kast ettiginizz sey de onemli kimisi icin 30 net yapabilmektir kimisi icin 39 1 gibi bir sonuc

• Başını alır anca

• Hocam fende 39-1 gibi çok iyi sonuçlarda pek gözüm yok, açıkçası ea'da çok iyi matematik yapamayınca edbsos1'in hiçbir önemi kalmıyor. Matematik neti süper yapılsa bile ea'da bölüm kısıtlı.

Bu sene mat yapamayınca kırsalda sınıf öğretmenliği bile gelmeme ihtimali vardı ve bu beni çıldırttı.

Gerek yakınlarım gerek hocalar bana matematiğimi geliştirip ayt fene de çalışmamı söyledi ki en azından elimde tercih edilebilecek daha fazla bölüm olsun.

Matematik zaten ea ve sayda ortak ve matematik süper olmalı bunu anladım. Peki ayt fene sıfırken başlasam konuları anlayabilir miyim, yetişir mi?

• tarikat_lideri kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan düzgünce başlayıp adam gibi feni götürsem olur mu olmaz mı? Sonuçta hiç kimse feni doğuştan öğrenmedi. Ea'cı yapabilir mi? Benim derdim tıp falan değil ama en azından bir şeyler yapabilmek ki tercih seçeneğim çoğalsın.

Yaz buyuk bi nimetti 3 ayda kimya ve biyoloji de 1 tur yapilabilirdi ama hala gec degil mezunsunuz yani okul sinav derdiniz yok ben olsam irademe guveniyorsam dershanesiz vs evde abanirdim olmayacak sey degil ayt biyoloji icin kendime 1 hafta sure vermistim ben oyle hepsini bitirdim

Oturup calisiyon hocam ozel bir seyi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.