< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EADA DERECE YAPMAK HK. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ilk 598 derecwdir ayaklari yalanirb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen gonusma soner
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok daha neler
puan açısından bakarsan mf 4k=ea ilk 400
iki sınav sonucunu atabilirim örnekleriyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 100-200 harici çok kolay nedenini açıklayayım
tm 500-1000 arası getiren net mf de 15-20k arası getiriyor ve 33-35 e kadar edebiyat sosyal yapmak 33-35 fen yapmaktan çok daha kolay ama edebiyat sosyal1 de 35+yapmak mattan(2021 hariç) hatta fenden bile zor çünkü müfredatın ucu bucağı yok çok çok ayrıntılı çalışmanız lazım ve iş artık şansa kalıyor 35-40 arasında (olayı türkçeden de düşünebilirsiniz mat ortalaması türkçe ortalamasından çok daha düşük ama 39-40 türkçe yapmak 39-40 mattan çok daha zor)o yüzden ilk 100 zor ama gerisi kolay
-
sayda 2k ea 500 işte
ea çözmeden 5k yapmanın da pek anlamı yok devlette hukuk ya da özele para vermek istemiyorsan
-
yapma hocam gözünğ seveyim
sayısalda 15kya girdiğin netleri eada yapsan
ilk 500 sokuyor
(fenin yapılabilirliğinin daha az oldugunu ihmal ettim.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sayısal 15k top tier ünide mühendislik isteyen biri için neredeyse hiçlik demek, tıp düşünmeyen bireylerin ea geçmesini tavsiye ederim taşrada tıp okumak yerine ilk 500 yapıp boun psikolojiden güzel flörtler edinip kaliteli bir üni hayatı geçirebilirsiniz
-
YAPILABİLİRLİK meselesini konusuyoruz. o konunda haklılıgımı kabul etmemek gibi bi lüksün yok zaten, sıralama hesaplama robotları orda.
ayrica siirt tıptan uzmanlıgını almıs bir psikiyatrist boun psikoloji mezununa göre daha YETKİLİ.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok boş muhabbetler be sıktı artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zamana kadar diplomasını yırtmaz ise öyle hocam malum durumda tıp öğrencileri ve tıp doktorlarına çok negatif yaklaşımlar görüyorum
yapılabilirlik de kişiye göre benim matım iyiydi tembel olduğumdan ea seçip derece yaptım çalışmayı sevsem say seçer orada da yapardım ea öğrencilerinde mat yapabilen kitle zaten fen çalışırsa onu da yapar abartmanın manası yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X