10k sonrasının 7k oynayacağını düşünmüyorsunuz. sonuç olarak her sene eşitağırlıkçıların önüne sayısalcılar geçiyor, evet. uludağ 2020 sıralaması --> 13200 2019 sıralaması --> 20393 2018 sıralaması --> 23900 selçuk 2020 sıralaması --> 13300 2019 sıralaması --> 20368 2018 sıralaması --> 23600 kocaeli 2020 sıralaması --> 14900 2019 sıralaması --> 22714 2018 sıralaması --> 26000 geçen sene 7 bin öne çekişler oluyorsa, bu sene de geri çekişler olabilir. imkansız ötesi mi? değil. neticede 2019da da sayısalcılar vardı 2018de de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eaların önündeki sayısallar (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuparaFanı
Yok hocam sıfır, sadece 75 tyt 21.5 ayt mat varO zaman rahat 60 bin vardır. Belki 70.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam işte tytde 56k sayda 64k eada 84k geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SuparaFanı
Hocam işte tytde 56k sayda 64k eada 84k geldihocam tm ilk 100kdaki saylardan bahsediyorlar
Hocam başlıkta ea yazıyordu :/ benim tm yok.
Elbette geriye çekmesi imkansız değil ancak öne çekmesi aynı zamanda rağbet meselesini de gösterir. Psikoloji, sosyoloji, ui, siyaset vb. bölümlere rağbetin bir miktar düşmesiyle hukuğa bir miktar rağbet ayrıca arttı. Şimdi ise 10klık bi yerin pat diye 7-8k gerileyebilmesi için bir miktar rağbet kaybı da gerekir diye düşünüyorum. Bu benim fikrim tabiki. Sizin fikrinize de imkansız demiyorum kesinlikle.
Peki hukukun kacla kapatacagını düşünüyorsunuz 30kdakı bır yer 38 olur 45 olmaz demıssınız ya
quote:
Orijinalden alıntı: JoseyWilesElbette geriye çekmesi imkansız değil ancak öne çekmesi aynı zamanda rağbet meselesini de gösterir. Psikoloji, sosyoloji, ui, siyaset vb. bölümlere rağbetin bir miktar düşmesiyle hukuğa bir miktar rağbet ayrıca arttı. Şimdi ise 10klık bi yerin pat diye 7-8k gerileyebilmesi için bir miktar rağbet kaybı da gerekir diye düşünüyorum. Bu benim fikrim tabiki. Sizin fikrinize de imkansız demiyorum kesinlikle.
şans... psikolojiye olan rağbetin azalmasından dolayı(gerçi ybs gibi revaçta olan bölümlere de yönelim olabilir) ben de de 7-8k gerilemeden daha çok 5-6k bi gerileme bekliyorum. bakalım bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: hüzünlümutlu
Peki hukukun kacla kapatacagını düşünüyorsunuz 30kdakı bır yer 38 olur 45 olmaz demıssınız yabence de 45 olmaz. 40 ı bi ihtimal zorlar
Hayırlısı olsun hocam. Muhtemelen yarın öğreneceğiz.
Hukuka ilgi her sene vardi son yillarda asiri artti gibi bi olay yok bence ea siralamalarini sayisallarin belirledigi cok belli bu sene de hukuk siralamalari buyuk ihtimal 2018 2019 gibi gelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: JoseyWilesHayırlısı olsun hocam. Muhtemelen yarın öğreneceğiz.
yanılmışsınız hocam :) 20k yapan bana geçen sene 10k dan alan anadolu hukuk geldi :)
Valla ilk bin için bile yanıldım hocam. 300-400 kişi geriye gelen bölümler var ilk 1k da bile. Sayısal sızıntısı haddinden çok daha fazlaymış. Bir sonraki yıl sıralamalar normale döner gibime geliyor o nedenle bu yıl hayırlısı oldu bence hepimiz için... :D
quote:
Orijinalden alıntı: JoseyWilesValla ilk bin için bile yanıldım hocam. 300-400 kişi geriye gelen bölümler var ilk 1k da bile. Sayısal sızıntısı haddinden çok daha fazlaymış. Bir sonraki yıl sıralamalar normale döner gibime geliyor o nedenle bu yıl hayırlısı oldu bence hepimiz için... :D
bence de bu sene hayırlısı oldu. gelecek sene sıralamaların eski haline dönmesi dileğiyle
q tv yine kazandi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X