Marmara Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitmenliği (BÖTE) 1. sınıfta okumaktayım. Ancak günümüz koşullarında lise öğretmeni olamamak ve zaten atanamayacağımdan (tanıdığım yok) öğretmen olmayı düşünmüyorum. Daha önce de bir Anadolu Meslek Lisesi'nin Web Programcılığı bölümünden mezun oldum ve Web-Grafik tasarımcılığı dalından yürümeyi düşünüyorum. Bunun için Photoshop, Illustrator, 3D Design, DreamViewer vb. programları kullanmayı öğrenmek ve aynı zamanda League of Legends isimli MOBA türü oyunumu oynamaya devam etmek istiyorum.
Şu sıralar bir web tasarım ajansında da stajyer olarak çalışmaktayım ve bir çoğunuzun bildiği üzere de stajyerlerin aldıkları maaş ile benim bir bilgisayar alma şansım yok. Ancak bir tanıdığımdan "Early 2013 Apple Macbook Pro" almayı düşünüyorum. Acaba performansı nasıl olur?
2199$ olan özellikler bulunmakta. Hiç bir yükseltme yapılmamıştır. Zaten kullanan da kendi günlük ihtiyaçlarını giderebilmek için kullanmıştır. ( Mail, Fotoğraf, Facebook-Twitter, vb.)
Önerilerinizi ve fikirlerinizi merakla beklemekteyim.
takip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme