Şimdi Ara

''Earn to Die'' ile zombi dolu bir parkur sizi bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Toffee Games tarafından iOS platformu için geliştirilen Earn to Die geçtiğimiz günlerde Appstore'da yerini aldı.

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen Earn to Die, zombiler ile dolu bir parkuru tamamlamaya çalıştığımız bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Eğlence odaklı bir yapım olan Earn to Die'da hikaye, sebest sürüş ve şampiyonluk modu olmak üzere mobil oyunculara üç farklı oyun modu sunuyor. Hikaye modunda haritada bulunduğumuz bölgeden bir diğer bölgeye gitmeye çalışırken, diğer modlarda ise serbestçe ilerliyor veya en kısa sürede parkuru tamamlamak için mücadele veriyoruz.

Görsel açıdan bakıldığında pek bir şey sunmayan yapım, sahip olduğu içerik ve bitirmek için hırs yapacağınız parkurları ile bağımlılık yaratıyor. Çok başarılı olmasa da oyunun genel yapısını koruyacak fizik unsurlarını oyuncuya sunan yapım, sanal butonlar ile sağlanan basit bir kontrol yapısı sunuyor. Oyunun ses efektleri isteneni veremese de müzikler bu açığı kapatmada yeterli oluyor. Küçük bir araç ile başladığımız oyunda toplamda 8 adet araç bulunurken bu araçlar kazandığınız oyun içi paralar ile güçlendirilebiliyor. Bu araçlar ile ilerlediğiniz haritada ise, toplamda 9 istasyon bulunuyor ve oyun hikaye modunda kısa bir oynanış süresi sunuyor olsa da diğer modlar ile oynanış süresi uzatılabiliyor.

Çeşitli engeller ve zombiler ile dolu bir parkurda aracınızla parkuru tek solukta bitirerek hayatta kalmak istiyorsanız, Earn to Die'a 0.99$'lık fiyat etiketiyle Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

• Zombiden gına geldi artık yahu, başka konu mu bulamıyorlar artık ne yapıyorlar anlamadım gitti.
  • Acaba android'e gelme ihtimali var mı?

• Oyun güzele benziyor instal dan bi bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reklusa2

Acaba android'e gelme ihtimali var mı?

Yok.
  • Appstore fazla beğenmesemde, oyunları baya bi eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamızLıkAdam

Appstore fazla beğenmesemde, oyunları baya bi eğlenceli.

Kusura bakmayın ama applestore'u begenmiyorsanız yuh diyorum sadece!Tamam iphone sevilir sevilmezde ama applestore gerçekten en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Kusura bakmayın ama applestore'u begenmiyorsanız yuh diyorum sadece!Tamam iphone sevilir sevilmezde ama applestore gerçekten en iyisi.

Şahsi fikrimi söyledim ben. Ayrıca orada 500 tane oyun varsa en az 400 tanesi demo ve ücretli alınıyor.
  • bitirdim oyunu,tır alıp modifiyeyi döşeyince bayağı zevkli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzele benziyor severim zombileri
  • quote:

Appstore'u beğenmeyeni de ilk defa görüyorum. Neyi beğeniyorsunuz peki merak ettim ?
  • Cok cabuk bitti senaryo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Şahsi fikrimi söyledim ben. Ayrıca orada 500 tane oyun varsa en az 400 tanesi demo ve ücretli alınıyor.

Eee nolmuş? Şuan iphone 5 e 3000 tl veren insanların 1.79 tl yi bi oyuna vermeyi çok görmesi bence daha büyü saçmalık. Zaten iphonu iphone yapan en önemli şey apple store (bence) bunu bilerek alırken uygulamalar paralı ya diye şikayet etmek kusura bakmayın ama saçmalık.

• Yav arkadaşım ne anlamaz adamlar var. Ben Şahsi fikrimi söyledim. Size ne benim fikrimden?
    Siz beğenin, ben beğenmiyorum Alla Alla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Yok.

Yanlış bir şey mi söyledim ya da komik? Hem iOS'a hem android'e gelen birçok oyun - uygulama var değil mi?

• Bugün bitirdim. Oldukca zevkliydi arac modifiyeleri falan .
  • Yeni gördüm, deneyelim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle şu söylediğim şeye gülen arkadaş baksın:http://www.notdoppler.com/earntodie/android/
  • Tavsiye ederim. Eğlenceli oyun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.