Şimdi Ara

EARTH SPIRIT 6,82 Game Play 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1200mmrda creep versen creeple oynar laf söylediğin kişiler
    legion'un kule atack yaparken armlet kapatıp gelen hasara ölmesi, oyun başında Qyu gereksiz yere atıp, cd olduğu için legiona focuslanmaları sonucu legionun ölmesi, hepsi ibretlik hareketler

birde;

"lol veya ne bilim zor olan karakterlerle oynamazsın zaten kapasiten düşük gibi :D" şeklinde yazdığın yerde lol'den kastın league of legends ise LOL
  • 1.2k mmr civarı oyunculara karşı böyle oynaman gayet normal. Earth spiriti noob diye tabir ettiğimiz kişilerden biraz daha fazla biliyorsun fakat 3.5 4k mmr civarı oyunlarda bu aldığın killerin hiçbirini alamazsın.

Ayrıca es ile bireysel oyundan çok takıma faydalı olmaktır önemli olan. Sf,pa gibi herolarla kıyaslayamazsın. Pa oynamak noob işi değil asıl proların işidir.
  • Daha da bişe yazmam :) ya kabul edin işte oynayamıyoruz earthle diyin konu kapansın :D mmr ın düşük olması şu dandik kupadır. :D buraya yorum yazanlarda eminim yoktur..
     EARTH SPIRIT 6,82 Game Play 2 EARTH SPIRIT 6,82 Game Play 2 EARTH SPIRIT 6,82 Game Play 2

• MMR düşmeden önce kaçtı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    1250
  • Muhabbet çok boka gitmiş her heronum kendine göre zorluğu dez avantajı pozisyon alması kolaylıkları var earth oynamayan simdi ne oluyor pek anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 mmrlik insanlarla neyin tartışmasını yapıyosunuz anlamadım earthı iyi kullandıgını düşünüyo arkadaş cünkü 1200 mmrde oynuyo 1500mmrlik arkadaşım var oyunlarını izliyorum bazen böyle oyuncular oldugunu bilmezdim dotada easy botlar daha iyi oynuyo diyebilirim en azından ölcegini anlıyıp kacıyolar sen o earh spırtı 4 - 5k mmr de oynıccabilcegini mi sanıyosun oynatırlarmı sana dotayı sildirirler bilgisayarından benim derecemde şuan 4800, 5100 den düştüm ne earh spırıtler geldi gecti bi bilsen
  • Ben süperim, harikayım gibi kelimeler kullandım mı bilmiyorum. Farkı anlamıyorsunuz. Mmr için oynamıyorum :).. Earth Spirit genel olarak zor oynan bir hero

ve benimde oynamak hoşuma gidiyor. Oyunda soru soran çok oluyor. Öylesine bir maçı çektim koydum. Bedelli askerlik çıktı. Erdoğan istifa etti demedim

büyüten sizin zihniyetiniz.. Yerici ve anlayışsız, kırıcı yapınız. Ulan bu adamın 1300 Mmr puanı var ama sadece Earthle oynuyor riki, blood, troll warlord, PA,

sniper gibi herolarla kolaya kaçmıyor yazmanızı da beklemiyorum. Olay şu sadece çekmek istedim bir video koydum. Belki işine yarayan olur heronun

özelliklerini anlamaya çalışan olur. Ginede eleştirilmek vs.. güzel.. Earth Spirit görünüm ve oynanış bakımından göze hitap ediyor. Çoğu kimse sadece kısa

kısa video yapıyor o pozisyonda benim de çok pozum var ama istesem onu yapardım ama maç koymak istedim ki sırf hiç earthle oynamayanlar için vs..

• kardeş meepoyla %65 winrateim var chenle %60 pro muyum bişey söyle bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

kardeş meepoyla %65 winrateim var chenle %60 pro muyum bişey söyle bana

4 skilli herolarla oynuyosun of onunla hava mı atılır en az 5 olcak yoksa yeteneksizsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

4 skilli herolarla oynuyosun of onunla hava mı atılır en az 5 olcak yoksa yeteneksizsin

onu söylerse de mantıklı bi açıklama buldum 5 meepo 2 skillden 10 skill daggerı da sayalım 11. chen 4 skilli var meka yı da sayarsak 5. 4 tane de creep alsak hepsinin 1 skilli olsa 9

• quote:

quote:

quote:

onu söylerse de mantıklı bi açıklama buldum 5 meepo 2 skillden 10 skill daggerı da sayalım 11. chen 4 skilli var meka yı da sayarsak 5. 4 tane de creep alsak hepsinin 1 skilli olsa 9

hmm peki kupan var mı ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm peki kupan var mı ???

en büyük şeyi atlamışım kupam yok

• Sniperı kolay hero diyenleri hiç anlamıyom sniperın neresi kolay arkadaşım sniper kesilmesi en kolay herolardan biridir deli gibi farma ihtiyacı var late game taşımak kolaymı sniperı 30dk larda bile 1000-1200 hplerde dolaşıyo sniper
  • 1.2mmr a sahip olan arkadaş umursamıyorsan normal oyun at mmr senin oyun kapasitenin eşleştiği tarzda oyuncularla karşılaştırıyor kendini çürütme normal oyun atki bari birkaç oyuncunun içinde olduğu oyuna denk gelirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.