Şimdi Ara

EAS FC ERROR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr_Oetker

profile managerdan custom preferences diye bi dosya var önce onu sildim. sonra edit squads mıydı neydi oralardan bi yerden reset all squads deyip download latest squad updates yaptım. ut kopma sorunum çözüldü.

pc demi oynuyorsun dostum?
  • pc için yazsam ps3 konusunda ne işim olur?
  • quote:

pc için yazsam ps3 konusunda ne işim olur?

Spor oyunları forumu olarak aklımda kalmış, amma tribal oldunuz arkadaş...

denemiştim ancak akşam tekrar denerim...
  • quote:

profile managerdan custom preferences diye bi dosya var önce onu sildim. sonra edit squads mıydı neydi oralardan bi yerden reset all squads deyip download latest squad updates yaptım. ut kopma sorunum çözüldü.

bende işe yaramadı hocam..yinede tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

quote:

pc demi oynuyorsun dostum?

Dostum senin yaptıklarını bende yaptım hiçbir şey değişmedi yakında kırıp atacam ps3 zaten iyice ayar oldum ben bu işe bir UT oynayamadık arkadaş :(((
  • en son 12mb bir güncelleme olmuştu,eas fc error hatası giderildimi?
  • Bende Fifa da sadece ultimate team oynuyorum ve güncellemeden sonrada aynı sorun hala devam ediyor.Uydunet kullanıyorum büyük ihtimal sorunun uydunet ile alakalı olduğunu düşünüyorum,çünkü ultimate de istisnasız her maçın sonunda aynı hatayı alıyorum ve hep yenik sayılıyorum.Normal headtohead ve pro kulüp maçlarında sıkıntı yaşamıyorum.Bazı arkadaşlar ttnetde oluyor falan demişler ama onlarda sanırım ara sıra oluyor buda server ile alakalı olabilir,biz uydunet kullananlarda ise her maçın sonunda oluşuyor bu hata.

Bunun üzerine bende sadece Fifa oynarken vodafone 3G ile bağlıyorum ps3 ü ve yaklaşık 1 haftadır bu hatayla hiç karşılaşmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 12 Kasım 2011; 13:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bende Fifa da sadece ultimate team oynuyorum ve güncellemeden sonrada aynı sorun hala devam ediyor.Uydunet kullanıyorum büyük ihtimal sorunun uydunet ile alakalı olduğunu düşünüyorum,çünkü ultimate de istisnasız her maçın sonunda aynı hatayı alıyorum ve hep yenik sayılıyorum.Normal headtohead ve pro kulüp maçlarında sıkıntı yaşamıyorum.Bazı arkadaşlar ttnetde oluyor falan demişler ama onlarda sanırım ara sıra oluyor buda server ile alakalı olabilir,biz uydunet kullananlarda ise her maçın sonunda oluşuyor bu hata.

Bunun üzerine bende sadece Fifa oynarken vodafone 3G ile bağlıyorum ps3 ü ve yaklaşık 1 haftadır bu hatayla hiç karşılaşmadım...

bende daha yeni orjinale geçtim sırf onlıne için ama ea serverlerine bağlanmıyor bunu nasıl yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bende Fifa da sadece ultimate team oynuyorum ve güncellemeden sonrada aynı sorun hala devam ediyor.Uydunet kullanıyorum büyük ihtimal sorunun uydunet ile alakalı olduğunu düşünüyorum,çünkü ultimate de istisnasız her maçın sonunda aynı hatayı alıyorum ve hep yenik sayılıyorum.Normal headtohead ve pro kulüp maçlarında sıkıntı yaşamıyorum.Bazı arkadaşlar ttnetde oluyor falan demişler ama onlarda sanırım ara sıra oluyor buda server ile alakalı olabilir,biz uydunet kullananlarda ise her maçın sonunda oluşuyor bu hata.

anlaşılan bu servis sağlayıcı ile alakalı ,yani bağlantı kalitesi ile ama diğer ülkelerden insanlarda bu konudan şikayetci...http://forum.ea.com/uk/posts/list/1061267.page

• lanet olsun ya zevkimin içine etti bu sorun UYDUNET kulannıyorum bende :(
  • Arkadaşlar TTNET de aynı sorun var her maç sonrası oyundan atıyor UT de ve yenik sayıyor.Yeni güncelleme geldi fakat hiçbirşey değişmedi lanet olsun........ :(((
  • beyler uydunetle alakası yok. bende uydunet kullanıyorum evet bu sorunu yaşıyorum sinir krizi geçirmek üzereyim ama ttnet'te de aynı sorun oluyor 2 farklı modem ve 3 farklı pc'de de denedim ttnet ve uydunet'le denedim. onbinlerce insan bu sorunu yaşıyor yabancı ülkelerde de..

http://forum.ea.com/uk/posts/list/105/1046330.page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 24 Kasım 2011; 17:51:41 >
  • ultimayı geçtim vp club maçlarında da çok sık bağlantı kopması oluyor,tek eğlencemiz h2h maçlar
  • FİFA 12 UT de EA ERROR ARTIK OLMUYOR !!!! KOPMA YAŞANMIYOR !!!!

TEK YAPMANIZ GEREKEN........

MODEMİNİZİ DEĞİŞTİRİN BEN (TP-LİNK ALDIM)
    PS3 KONSOLU ETERNET KABLO İLE BAĞLAYIN
    FİFA 12 AYARLARINIZI SIFIRLAYIP YENİDEN GİRİŞ YAPIN
    SORUN ÇÖZÜLECEKTİR.

Sebebi nedir bilmiyorum ama herşey düzeldi saolsun kimse yardımcı olamadı fakat bir şekilde düzeldi.
  • bahsettiğiniz sorun bende de var. oyunu ilk aldığımda 2 maç oynayayım dedim. hata verdi, yendiğim halde mağlubiyet verdi. o gün, bugündür ut oynamıyorum.

20mbit superonline bağlantım var. sıklık bakımından sadece UT modunda sorunlar yaşıyorum.

modemle alakalı olduğunu sanmıyorum.
  • ya nedir bu sorunun cozumu aldıgım gunden beri eas fc error okumadıgım forum kalmadı 3 farklı ps3 de aynı sorunu yasıyoruz fifa11 de hıcbı sorun yoktu bi caresini bulan arkadas yokumu yardım !!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.