Beyler sizce bu ikisi arasında gözle görülebilir bir fark var mı? 5-6 aydır oynuyorum east'te leaverlar feeder var tabiki de herkes west'e geçiyor ve east'i kötülüyor.West hiç oynamadım.Sizce arada büyük bir fark var mı?
Eastten iyidir diyorum. Farkı görebilirsin kesinlikle.
Direct debit sayesinde rp alan sahtekarlar,güyya yakalanmamak için East a geçtiler.O yüzden east troll,feeder dolu Umrunda değil adamların nasıl olsa asıl hesabı ban yemeyecek. Damn Riot
O dediklerin West'te de var ama oyuncuların oyun bilgisi, oyun zekası daha fazla. Tek yaptığı tuşlara basmak olan, farmdan, dragonun öneminden haberi olmayanlar, buildi ezbere dizenler daha çok East'te kalıyor. Ayrıca West'te takımına çok iyi oyuncular gelebiliyor. Solo Queue daha güvenli. East'te hiç olmaz öyle bir şey, takımın en iyi oyuncusu ya sensindir ya da premade girdiğin adam.
bu easttakiler kadar salak insan yok herhalde westte.adama diyorum solotop oynayacam yok 3 bot omg diyor.jungle yap diyorum olmaz diyor.onuda geçtim fb alalım herkes mide gelsin diyorum lanelerine dağılıyorlar.ne kadar salak var hepsi eastta
Rankedlarda 4v5 oynamaktan bıktım Eastte.Bazen 5v5 oluyor ama takımda bir troll oluyor, gidyor golem falan kesiyor bizi hiç takmıyor etrafta dolaşıyor. Hatta dün trundle,annie ve ziggs vardı takımda 3'üde Phantom dancer kasıp durdu.En son 3'er tane PD'leri vardı
West'e geçmeye de aşırı üşeniyorum ya Eastde de elom düşük çok kararsız kaldım :/
Direct debit sayesinde rp alan sahtekarlar,güyya yakalanmamak için East a geçtiler.O yüzden east troll,feeder dolu Umrunda değil adamların nasıl olsa asıl hesabı ban yemeyecek. Damn Riot
Ne alaka-i maydonoz
West'e hesap açıp refferal kasıcam o zaman 40 win ip bost falan çabuk toparlarım.Şu exp boots ların fiyatı ne kadar tam olarak mobildeyim de.Ya da benim eastteki hesaba 6 tane kasmıştım supporta mesaj atsam yanlış hesabı vermişim falan yermiler acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care
quote:
Orijinalden alıntı: Janissary®
Ne alaka-i maydonoz
Benim tanıdığım birsürü insan var west e hesap açıp bugdan yararlanıp sonra easte geçtiler.Orda istediği heroyu aldı adam denedi asıl hesabı west te olduğu içinde trolledi bütün maçlarda.Ts de felan konuşuyoruz hesap hala duruyor ban felan da yemedi diyor,biz salaklık etmişiz alsaymışız keşke
Beyler eaxp boost ne kadardı hepsini söyler misiniz? Birde kararımı verdim weste yeni üyelik açıyorum birisi refferal linkini verirse ordan kaydolurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme