Şimdi Ara

Easy - Medium - Hard..Oyunlarda hangisini seçiyosunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normalde hard mode da oynamayı tercih ederim ama bazı oyunlarda easy veya normal gerekebiliyor. Mesela Max Payne'in çok zor olduğunu duyduğumda en kolay mod da oynamıştım.
  • İilk başlarken hep medium sonra duruma göre değişiyor.
  • Walla ben easy seçerim. Eğer oyunu oşekilde bitirrir ve de sıkılmazsam harda geçerim. Ama genellikle oyunların easy sini bititrince sıkılırım . Diablo 2 hariç...
  • normal de bitiririm sıkılmazsam hardaada bitiririm max payne 1 de öle yapmıştım ah max ah başından kalkamamıştım zamanında ikincisini büyük bi hevesle beklerken tam bir fiyasko çıktı ( ne alakaysa)
  • NORMAL DEN ŞAŞMAM...TAM ORTASI, EN İYİSİ,EN ZEWKLİSİ
  • hard asırı zewklisi tabii ilk oynayısta strateji oyunlarında ebemi yapıolar ama olsun...
  • Ben easy ile başlarım baktım oyun hoşuma gitti o zaman medium ve hard ile de oynarım... Ama bunu yapmam için çok iyi bir hikayesi olması şart bence... Mesela şimdiye kadar kiler içerisinde en severek oynadığım ve her şekilde baştan sona tekrar tekrar bitirdiğim bir oyun varsa oda STARCRAFT tır...
  • Yalnız şunu söyleyebilirim... Bir oyunu easy veya hard oynamaktan ziyade en iyi grafiklerde oynamak bana haz veriyor... O yüzden Underground2 den sıkılan arkadaşlara bunu yapmalarını tavsiye ederim... Şahsen ben bunu yaptım ve artık sıkılmıyorum....
  • Tabikide Medium ne zor nede kolay
  • medium genellikle
  • Medium oynarım hileyi bende hiç sevmem...
  • Easy
  • önce easy ama alıştıktan sonra hard yaparım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.