arkadaşlar binbir türlü reklam yapmışlar inandım aldım malesef, bir halta yaramaz, sık sık donup duruyor keşke forum sayfalarını okuyup seçim yapsaydım, içine oyun yüklüyorum donup kalıyor face e bile baglanırken sorunsuz olmuyor inanın atacagım nerdeyse program indiriyorum o ggün sorunsuz calısıyor ertesi gün bir sey yok yazık ya buna ön ayak olup da pazarlamasını yapanlara, çin malı tam bir çin malı almaz olsaydım keşke, parası küçük bir para elbette ama inanın 10 liram olsa vermezdim bilseydim , tavsiyem bu sevdadan vazgecin
merhaba 2 müşterim aynı tabletten getirdi ikiside desen kilidini unutmuş :) burda yazılana inanarak karman ticareti aradım çok yardımcı oldular sağolsunlar :) tane başı 40 tl servis ücreti istiyorlar bide kargo parası ohh ne güzel :) arkadaşlar çözüm ses açma ve power tuşuna basılı tutarak açmak açılınca elinizi aynı şekilde tekrar 2 tuşa basmak :) ondan sonra recovery yapabilirsiniz veya wipe reset bunu söylemeyerek 40 tl istediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme