![]() ![]() ![]() İlk defa oyun kolu alıp kullanıyorum. PC'de Gta 5'te, telefonda Gta Sa'da ve futbol oyununda denedim. Materyali ve tutuş hissi gayet kaliteli ve ergonomik geldi. Xbox Wireless Controller adıyla bağlanıyor. Bluetoothla anında hızlı ve iyi bağlantı kuruyor ama dongılı ile çok daha üst seviye. Dongılın üstündeki tuşa bir kere basınca buluyor kolu. Joystickleri mıknatıs oturtmalı, yüksek-alçak konumlama var. Titreşimi beş seviye, %50'den sonrası çok yüksek geldi bana. Tamamen basım şiddeti algılaması için aldım ürünü. İstediğimi yapıyor, ne kadar basarsam o kadar hızlandırdı oyunda kullandığım cismi. Bu şey yani Hall etkisi arka tuşlarında(LT-RT) da var. Tuş basım sesleri orta seviye toklukta. Işıkları sabit renk veya rgb geçişli ayarlanabiliyor, pek fazla seçenek yok ama. Işık şiddeti 4 seviye(1'i kapalı). Harf tuşları sabit aydınlatmalı. Fotoğrafta görüldüğü gibi. Sol alt yön tuşları saydam kaplama olmasına rağmen ışıksız, home tuşunda da hiç ışık yok. Logo kol açıkken sürekli yanıyor. Alt bağlantı ve seviye göstergesi keşke üstte ve ekranlı olsaymış. Arkasındaki M fonksiyon tuşlarına işlev atanabiliyor, 4 adet var. Ben şuanlık alışamadım o tuşlara. LT-RT hall tuşlarını tetik tuşuna çeviren küçük mekanizma var ayrı ayrı. Keşke siyahı olsaydı. Veya dışı tamamen şeffaf. Birde kutuda kullanım kılavuzu ve çok sağlam bir USB-A'dan Tip C'ye siyah kablo geliyor yanında. Bence yeterli kalitede işlevsel bir oyun kolu. Benim işimi gördü. Tamamen Gta için aldım. 700 liraya bu kadarı olurdu, beklentim orta seviyeydi iyi ki. Ucuza bulursanız ana kola yedeklik ya da genelde kullanım için alınır. 10/7 En güzel kullanımı yatakta uzanırken projeksiyonla duvara oyun yansıtıp oynamakla olur. 1400-1500 civarına bulabilirseniz önerilir. TR'ye temudan satış kapatılmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim