Şimdi Ara

EAX?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlarda eax olayını yakalamak için eax destekli ses kartınınmı olması gerekiyor yoksa eax destekli hoparlörünmü yoksa her ikiside gereklimi?Birde ben x530 ile creative t7900 arasında kaldım.Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.Subwooferdaki rms değerleri aşağı yukarı aynı (x530 25rms-t7900 24rms)genel olarak rms değerinde t7900 daha güçlü(t7900 92rms-x530 70 rms)Hangisi daha güçlü bass daha net ses veriyor hangisini almalıyım?Bu arada creative yeni bir ürün çıkarmış bu üründen gören arkadaşlar varmı?bende t7900 alıp yanına bundan alırım bunu nerden bulabilirim?bahsettiğim ürün iştebu Nitelikler
    Hoparlör Sisteminiz için kablosuz uzaktan kumanda.

I-Trigue veya Inspire hoparlörlerinizi I200 kablosuz uzaktan kumanda sayesinde kablosuz uzaktan kumandalı ses sistemine çevirin. Küçük alıcı ünite hoparlör sisteminizle beraber gelen kablolu uzaktan kumandanızla yer değiştirmekte, ve Kart-Büyüklüğündeki Kızıl ötesi kumanda hoparlör sisteminizi açıp kapatmanıza, ses ve bass ayarını yapmanıza olanak vermektedir. Eğer ZEN dijital çalar veya Portatif Medya Çalara sahipseniz, Kızıl ötesi kumanda ile parçayı çalabilir, durdurabilir veya değiştirebilirsiniz.

Müzik Parmaklarınızın Ucunda
    6-Metreye varan menzili ile, müziğinizi odanızın dışından kontrol edebilme özgürlüğünü yaşayın.

Tamamiyle Kolay Ulaşım
    Tüm kontroller alıcının üzerine yerleştirilmiştir, bu da müziğinize kolay ve çabuk ulaşımı sağlar.

Keskin Siyah
    Tasarımı ve siyah rengiyle herhangi bir hoparlör sistemi veya MP3 Çaları tamamlar.

I200 Creative Kablosuz Uzaktan Kumanda şu modellerle uyumludur:

Creative hoparlörler
    I-Trigue serisi: I-Trigue 3200, I-Trigue 3220, I-Trigue 3330, I-Trigue 3400,
    I-Trigue 3600, I-Trigue L3800
    Inspire serisi: Inspire P580, Inspire T2900, Inspire T3000, Inspire T3030,
    Inspire T5400, Inspire P5800, Inspire T5900, Inspire T6060,
    Inspire T7700, Inspire T7900
    MP3 Çalarlar
    ZEN serisi: ZEN Micro, ZEN MicroPhoto, ZEN Sleek, ZEN SleekPhoto, ZEN 20GB,
    ZEN Vision, ZEN Vision:M

Açiklamalar
    Özellik Tanımlama

Kablosuz: Kızılötesi (6m'ye kadar)
    LED ekran: 1 Kırmızı - güç/bekleme
    1 mavi - Bas
    7 yeşil - ses/bas seviyesi

Bağlanabilirlik: Kulaklık Çıkışı
    Yarımcı Giriş (4 kutup)

Diğerleri: Uzaktan kumanda ünitesi için Pil (CR2025)
    4kutup - 4kutup kablosu

Boyutlar: (G x D x Y): 11.6cm x 6.8cm x 2.7cm
    Donanım Kontrolü
    Alıcı Modülü: Güç açık/kapalıdüğmesi
    Sessiz düğmesi
    "Seç" düğmesi-
    ses/bas seçimi için
    Ses/bas kontrol düğmesi

Uzaktan kumanda ünitesi (CR2025 pilli): Bekleme/Güç
    Sessiz
    Ses +/-
    Bas
    Mod (FM/MP3 çaları seçmek için)
    Oynat/Durdur
    Önceki
    Sonraki

Paket Içerikleri
    Kablolu uzaktan kumanda ünitesi
    CR2025 pilli Kablosuz uzaktan kumanda
    Yardımcı giriş kablosu (4kutup-4kutup, 0.5m)
    Hızlı Başlangıç Kitapçığı
    http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=14565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerkıng -- 29 Ekim 2006; 2:57:48 >

• arkadaşım ben sana sadece t7900 ve eax hakkında bilgi vereyim eğer oyunlarda ii bir perfomans almak istiyorsan ses kartı alacan yani ses kartınında eax desteklemsi lazım eax şuan eax 5 kadar çıkmış bulunmakta tabiki bütçende önemli bü işte, ben tam perfomans almak istiyorum diyorsan sana bi tane x fi almanı tavsiye ederim, benim bütçem az dersen bulabilirsen 2. el audigy 2 zs modelinden alabilirsin oda fazla dersen audigy value alabilirsin tabi bu sıralama da eax ne kadar desteklidği çok önemli yeni çıkan oyunlarda eax 5 desteklemesi ile bi ses çümbüşü yaşanacak o kesin sadece x fi eax 5 desteklio onuda söylüyem ses sistemine gelince ben t7900 3 ay kadar kullandim ondan onceki ses sistemim sbs 560 dı dedim güzel bi sistem alayım sistemi aldıktan 1 hafta sonra bass taki iğrençliği görüyosun (bana göre) t7900un bassı kafanı şişirio bu sistem, sırf bassı düzelir diye x fi, aldım 250 ytl ye bunuda eklemek isterim ama az da düzelmede olsa yine kötüydü tiz'e gelince gerçekten üstünden gelio ama "ben bass manyağım" dersen sana x 530 derim ama benimde fazla bilgim yok bu sistem hakkında eğer bass hastası birisiysen kesinlikle pişman olacağın bi sistem t7900 alma derim birde o sistem en 150 + kdv dolarlık bi alet o kadar parana verene kadar vatandan 330 ytl ye megaworks yada gigaworks g500 al derim en azından ses kartını sonrada alırsın ama bu kampanyayı kaçırma derim sen bass hastasın benim gibi bende gittim gigaworks aldım deli bi bass var alette sana tavsiyem bunlarla yorma kafanı fazla megaworks yada gigaworks g500 al.....he unutmadan ikisninde destelmesi önemli tabiki daha ii ses alırsın, ön önemlisi ses kartının desteklemesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 29 Ekim 2006; 11:40:27 >

• Değerli görüşlerin için teşekkür ederim Kadir_74.Bende aslında bu konuda pm den sana danışmayı düşünüyordum burada bilgilendirmen iyi oldu.Forumu devamlı takip ettiğimden senin t7900 kullandığını biliyordum.Megaworks'ü bende düşündüm vatan çok iyi bir kampanya yapmış ama kredi kartı ile alacağım için megaworks olmuyor.Çünkü HSBC ile vatanın anlaşması yok.Ben hepsiburadadan alacam onun anlaşması var HSBC ile.T7900 ün sanırım fiyat performansı iyi olmayacak çünkü fiyatı 285ytl.Banada X530 daha mantıklı geldi.Ama işte eax olayınıda yakalamak istedim umarım X530 ile yakalaya bilirim.Şu anda creative live 7.1 ses kartı var.Bununla X530 umarım iyi performans verir.
  • kesinlikle 285 ytl etmez o alet en fazla 200 eder bence çünkü inan bana bass adamın kafasını müthiş şişirio da demin arkadaşın evine gittim goldmaster bi sistem var 4+1 kafam şişti ya sistem bassı vurmak için kendini çırpıo ama daha kötü yapıo görevini bizim eve geldik arkadaş la sistemime aşık oldu nazar deyecek diye koktum valla o kadar güzel ki g500 un sub ı adamın içini illetio vallaa kafada ağırtmıo ya sana abartısız soylüyorum geçen 6,5 saat kadar müzik dinledim kafam hiç ağırı felan yapmadı bide yüksek ses müzik dinlemeyi seven birisiyim sana tavisyem t7900 kesinlikle alma yani başka sistemlere bak he x 530 yada başka sistem olur bişey diyemem ama şunu ekleyelim g500 alana (ondan önceki sistemler, creative 4400, microlab 5+1, creative sbs 560 ) kadar müzk dinlememişim kadar kendine ii bak arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 30 Ekim 2006; 13:42:46 >

• Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacam kadir_74.Yardımların için saol.Sende kendine iyi bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z607 dolby atmos
    2 yıl önce açıldı
    Creative Sound Blaster ZXR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.