Şimdi Ara

EBA erişimi için ayrılan internet kotası iki katına çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evde taş gibi fiber var, napayım kıçıkırık 6GB'ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Bakanlık bunlarla oturup sözleşme yapmazsa hava alacaklar.
    Bu operatörlerin Türk Telekom'dan hizmet alıyor olması, Türk Telekom'a bu operatörlerinin müşterilerine karşı sorumluluk yüklemez.
    Burada bakanlığın bu sanal operatör işletmecileri ile masaya oturup sözleşme yapması gerekirken bunu yapmadığı için böyle oluyor.

Kaldı ki bu operatörleri kullanlar genellikle daha ucuz olduğu için kullaıyor. Ee tabi ucuz olunca bir yerlerden kısılacak, kaçarı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Mart 2020; 16:37:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Merak edenler için, 3+8 olarak tanımlanmış, toplam 11GB yapıyor.

EBA erişimi için ayrılan internet kotası iki katına çıktı

Edit:Önceden tanımllı 3GB'ı olmayanlara sadece 8GB tanımlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Mart 2020; 11:26:57 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Sonradan alanlarda 3GB YOK DİREK 8 GB VAR faturalı için
  • EBA'ya sınırsız erişim verseler ne olacak sanki. İnsanlar eğitim için bağış yapıyor o kadar. Operatörler EBA için sınırsız erişim verseler çok mu?

• Turkcell in yaptigi firsatciliktir, sikayet edilmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız olması lazım 5 videoda 2 gb gider 6 edip az daha takılsınlar demişler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence çok önemli değil çocukların pek de bakacağıni sanmıyorum. Katılmak zorunlu olursa belki bakarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EBA'ya öğrenci olmayanların kayıt olabilme imkanı var mı? e-Devlet ile girişi denedim ama kabul etmiyor.
  • EBA internetini almak için öğrenci olmanıza gerek yok.
    Ancak gelen interneti EBA dışında kullanamazsınız. EBA dışındaki kullanımlarınızda varsa normal paketinizden düşülür. Paketiniz yoksa EBA dışındaki kullanımlarınız ayrıca ücretlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 17 Mart 2020; 9:30:15 >
  • İnternet kullnamak değil amacım. Sitede teknik hata varmış sanırım. Onu kontrol edecektim.@ipli jeton
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben ek 8GB'ı sadece bir aylık sanıyordum. Her ay yenilenecekmiş.
    Zaten telefondan EBA'ya girenler pek yoktur. Operatörlerin bedevaya internet vermekle kaybedecekleri bir şey yok. Nasıl olsa çoğu kullanılmıyordur. Şimdi uzaktan eğitim falan için kullanan çıkar. Uzaktan eğitim bitsin kimse dönüp bakmaz.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    http://www.eba.gov.tr/ ye girdim hemen paketten düşmüş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.