Şimdi Ara

Ebay alışveriş sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebayda kids1 adlı kullanıcıdan rogaine foam aldım.köpük olanından.ama adam bana typical lotion yani sıvı olanından göndermiş kendisi kabul ediyor hatasını ve bana ürünü geri göndermesini söyledi bende ok deyip gittim bizim pttye ama kargo görevlisi bunu ilaç olduğunu ve gönderemiyeceklerini söyledi.satıcıya ilettim ben bir şey yapamam dedi.kendisine mesaj attım bu beni suçum değil para mı iade et diye kendisi yanaşmadı ve paypal daki dispute kapatmazsan ve kötü yorum verirsen seni türkiye gümrüğune şikaye edeceğimi suç işlediğimi minoxidil gibi ilaçların geçmesinin suç olduğunu söylemiş.ben de bu davranıştan sonra satıcin bilerek yanlış ürün gönderdiğı kaanatine vardım ve kendisine soyledim.neyse ebay'a kötü yorum bıraktım ama bugün baktım benle dalga geçer gibi mesaj atmış yorumu mu sildirdiğini soylemiş bende kendisine bu konuyu hairlosstalk'ta ve diger amerikadaki forumlarda bahsedeceğimi umarim bir kaç müşteri kaybedersin dedim.sizlerde kids1 adlı kulllanıcidan ürün filan alacaksanız bir kere daha düşünün derim.bu arada ebay'a mesaj atacağım amA ebay emailini bulamadım bileniniz varsa link verirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cash84 -- 17 Mayıs 2012; 10:20:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.