Şimdi Ara

Ebay'dan Dreamcast (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    önce gümrükten geçermi diye sormuş
    sonra millet üstüne gelince amerikadaki kankasına sıfırı 53 papelden aldırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LB78 -- 27 Temmuz 2010; 0:45:46 >
  • Alan alır bu kadar abartmayın. Türkiye'de sağlam Dc bulmak zor ama Amerika'da filan o kadar zor değil. Adam oynamak için dc arıyorum diye başlık açıyor, diğeri koleksiyon özelliği taşıyan dc'nin fiyatını söylüyor... Koleksiyona girecek durumda olan ürünün fiyatının yüksek olması normal ama normal bir Dc'ye ebay'den ucuza düşürme ihtimali yüksek.
  • @kevinsert

Öncelikle hayırlı olsun (: Fakat kötü haber gibi olmasın ama aldığın konsol elden geçmiş, yani refurbished olacak. Gerçekten stokta kalmış, sıfır DC konsollar, modeline göre 150-200$'dan başlar. ABD'de gayriresmi refurbished konsollar günümüzde 90-100$ gibi fiyatlara satılmakta. Konuyla ilgili bilgisi olmayan biri bunları sıfır sanabiliyor, ciddi anlamda temiz oluyorlar.

@BiLir.Kisi

Haklısın, arkadaş oynamak için konsol sorarken Limited'lara kadar uzanan yazılar saçma olmuş. "Ben senden daha iyi biliyorum" tartışması gibi..

Türkiye'de de bulunur, bulunmaz diye bir şey yok (: Fakat ABD'de elbette konsol yelpazesi daha geniş.

Neyse, hayırlı olsun tekrar (:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.