Şimdi Ara

eBay.de hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben eBay.de üzerinden ikinci el telefon almak istiyorum ama üç şeyi sormak istiyorum.
    1. Satıcılara ödeme yaparken kredi kartı kullanılıyor mu yoksa sadece paypal mi geçerli?
    2. eBay ikinci elde ürün için bir güvenlik, geri ödeme vs. şansı tanıyor mu ?
    3. 350-450 Euro arası 128 gb iPhone 7 var ve satıcı %100 olumlu geri bildirim almış bunlar gerçekten güvenilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordJJesus -- 21 Haziran 2017; 13:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon sipariş etmeyin boşuna gümrükten geçmez yasaklı ürün. ebay'de sadece paypal ile ödeme yapabilirsiniz kredi kartı olmaz. Bir şekilde aracılar falan ödeme yapmanız mümkün ama sonra iade ile uğraşırsınız paypal de yok burda büyük sıkıntı olur.
  • Yok Almanya'da bir adrese sipariş edeceğim zaten. Geçmediğini biliyorum :) Teşekkürler yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedbackleri iyiyse daha önce yüksek fiyatlı ürünler sattıysa, eski üyeyse kolay kolay sorun çıkmaz,
    çıksa da ebay ve paypal sorunu halleder,
    ürünün 2. el veya sıfır olması fark etmez, ebay de 2 ay, paypal da 6 ay süreniz var sorun bildirmek için.
  • muitobom kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.