Yurtdışından bu satıcıdan 5s silver 64 gb 359 dolara almayı düşünüyorum.Acaba aldıktan sonra vodafone hattımda çalışır mı ? buraya geldikten sonra direkt kullanabilirmiyim yoksa herhangi birşeye kaydetmem mi gerekir ? üstüne para falan vermem gerekir mi ? bir sorum daha var satıcı bana ürünü 25 dolar faturaymış gibi gümrüğe göstereceğini söyledi.Yani vergi ödemeyeceğim direkt geçip buraya gelmesi gerek ? Umarım gümrükte bir sorun çıkmaz değil mi?
Kardeşim imei li cihazlar gümrükten Geçmez ki
quote:
Orijinalden alıntı: Hür Beyin
Kardeşim imei li cihazlar gümrükten Geçmez ki
Peki bunun imei li cihaz olduğunu nereden anlayacaklar satıcı gift olarak işaretleyip 20 dolar faturasını göstereceğim diyor.
Icini acip bakiyolar taa iphone 4 ciktigi zamanlar almistim gumrukte ptt gorevlisi acmisti ipod diye keklemeye calistim ama inanmadi bu neya saglam biseye benziuo demisti daha kimsede yoktu cunku ama geri donmustu cok uzulmustum
quote:
Orijinalden alıntı: igetsky
Icini acip bakiyolar taa iphone 4 ciktigi zamanlar almistim gumrukte ptt gorevlisi acmisti ipod diye keklemeye calistim ama inanmadi bu neya saglam biseye benziuo demisti daha kimsede yoktu cunku ama geri donmustu cok uzulmustum
Hocam acaba çok iyi sarsa sarmalasa geçer mi ? hiç geçen yok mu?
Up!
telefon diye yazmaz ise gecme şansı var. ama sans meselesi
Telefon filan alınmıyor o şekilde bir akıllı siz misiniz ?
TRT Bandrolü ne güne duruyor
eBay- Amazon gibi sitelerden askeri araçlar(Çakı- Silah- Dürbün vs.) Bitkisel ürünler bitki bitki tohumu Evcil hayvan Telefon tablet radyo alınmaz yani yasak
Gecmez, gecmez, inanmadiysan tekrar edelim gecmez
Ya kardeşim , Geçmez 1 Ayrıca 140₺ vergi yatıracaksın 2 Pasaport bulup kayıtettireceksin 3
360 dolar eder 1100₺ 140 daha 1240 . Bir de pasaporta 100₺ Etti 1340
Derdin ne ? Git çarşıdan telefoncudan al Türkiye'de
Bak bir de iyice oku satıcın açıklamasını , kutulu değildir , kutulu ise de kutusu Açılmamış değildir. Kullanılmamış ama ya yenidir yada fabrika 2. Elidir ( swap demek istiyor herhalde ) Demiş Açıklamasında
quote:
Orijinalden alıntı: Hür Beyin
Bak bir de iyice oku satıcın açıklamasını , kutulu değildir , kutulu ise de kutusu Açılmamış değildir. Kullanılmamış ama ya yenidir yada fabrika 2. Elidir ( swap demek istiyor herhalde ) Demiş Açıklamasında
Ben soru sordum kutulu diyor.Herseyiyle birlikte geliyor diyor.Ayrıca geçerse farklı birşey olarak gösterteceğim yani mp3 gibi mesela.O sekilde geçerse gümrük ücreti ödemem.Pasaport içinde tanıdık var.Sadece 1080tlye kutulu sıfır gibi iphone 5s silver 64gb almış olurum.Sıkıntı eğer geçmezsede işte.
Iyi kardeşim işin rastgelsin o zaman . Ne diyelim
Geçmez
Gümrükte takılır. Boşuna heves etmeyin.
Hocam bi deneyin madem, gecerse biz de isteriz :)
fedakaradamF
kullanıcısına yanıt
Kardeş açıp bakıyorlar Gümrük çalışanı mağara adamı mı ? Telefonun ne olduğunu bilmiyor mu ?
sim kart takılan akıllı saatlerden almıştım o geçtiyse bu neden geçmesinki zaten ikiside kutu içinde geliyor bence geçer almalısın
quote:
Orijinalden alıntı: Jonyy
sim kart takılan akıllı saatlerden almıştım o geçtiyse bu neden geçmesinki zaten ikiside kutu içinde geliyor bence geçer almalısın
anlayamadım kusura bakmayın klavyenizde yada sitede problem vardı sanırım yada ayarlarınızda problem var.