Şimdi Ara

eBay Kullanım Rehberi,Öneriler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
15.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben buy it now tıkladım ama satın almadım.şimdi iptal için satıcıyla nasıl iletişime geçilir bilmiyorum.bilgilendirrimisiniz?
  • boşver 3 gün sonra kapatırlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdeniz86

boşver 3 gün sonra kapatırlar zaten.

Çok boşverirsen, üyeliği de kapatırlar sonra..

Satın almaktan vazgeçtiğiniz ürünler ile ilgili satıcıyla mutlaka iletişime geçin. Hesabınızda sorun olmaması için, uygun bir dille özür dileyin.

Ödeme yapmanız gereken ürünün yanında Contact Seller diye bir sekme olur, ona tıklarsanız satıcıya mesaj atabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var e bay den bir ürün aldım.Ürünün kargolanmasını beklerken satıcı ürünün ellerinde olmadığını 3 hafta sonra geleceğini yazmış.İsterseniz paranızı iade ederiz isterseniz gelince göndeririz yazmışlar.Şimdi beni anlamadığım benim ödediğim para ebayin havuzunda değil mi?Param şu an ürün bana teslim edilmeden adamın eline mi geçti?Ürünü hala istiyorum ne yapmam gerek ama dolandırılmakta istemiyorum...ne yapmam lazım sizce
  • Arkadaşlar ebay'dan ilk kez alışveriş yaptım ve 2 adet fotoğraf makinası çantası aldım. 28 Mayıs 2012 tarihinde kargolanan ürün 5 Haziran 2012 tarihi itibarıyla elime geçti.
    Hızı şaşırttı beni doğrusu.
    Ama ebay'da gösterdiği tutar ile kredi kartımdan alınan tutar arasında 1 dolarlık bir fark var.
    PAYPAL'ın hizmet bedeli mi acaba?
    Bilgisi olan var mı?
    Teşekkürler...
  • kargo ve ev adresi ile ilgili?
    1.ebay dan ilk kez alışveriş yapacam ev adresimi vermek istemiyorum PTT de herhangi bir şubenin adresini verip şubede kendim alsam olurmu?yada herhangi bir kargo firmasının şube adresini verip o şubeden alsam vs.?
    2.ebaydaki kargo ücretleri türkiyeye gelene kadarki ücretmi yoksa istediğimiz adrese gelene kadarki ücretmi?
    http://www.ebay.com/itm/IPG-Sony-Ericson...536wt_1037
    bu üründe kargo fiyatı:1.99$ olarak gözüküyo bunun dışında istediğim adrese gelene kadar herhangi bir kargo ücreti ödicekmiyim?

bu ürünü baz alrak bana açıklamalı bir yorum yaparsanız sevinirim sonraki alışverişlerimde yararlı olacak şekilde

• arkadaşlar diyelimki usa ebayde patentli bir ürünü dropshipping ile sattınız
    firma bunu fark etti
    hangi cezai işlemler uygulanır ne tür cezalar alırsınız
  • yurtdışından kinect almayı düşünüyorum var mı önerisi olan
  • www.ebay.co.uk Uk uzantısı United kingdom yani birleşik krallık ayağı değil mi yani amerikayla alakamız olmadan alış veriş mi yapacağız yanlışsam düzeltirsiniz arkadaşlar.
  • arkadaşlar ben bundan 5 ay önce sepetime bir ürün eklemiştim ama çıkartamadım. Bir sorun olmuş mudur? mail attım bugün konuyla ilgili ama arkadaş korkuttu ya mahkeme açarlarsa falan gibisinden yani bu konuda yardımcı olur musunuz? kazanılmış bir ürün olarak arşivlerde gözüküyor ama ben teklif yapmadım sadece add to cart yapmıştım. ama ne ürün bana geldi ne de satıcıdan mesaj geldi. Bir de ürünler gözükmüyor numarasını girince silinmiş midir nedir anlamadım ?
  • Ben sunu sormak istiyordum
    ebaydan satış yapmak istiyorum ama şu kargo olayını birtürlü çözemedim kafayı yicem Kargo kısmına kadar geldim free shipping kısmını bulmadım Bende Shipping cost to buyer kısmına "0" Yazdım .Herhalde free shipping olduğu anlaşılır böylece.Sormak istediğim ise Start auction bidding at diye bir kısım var yanındada lasting for 7 days yazıyor burayı değiştirmelimiyim ben açık arttırma felan istemiyorum çünkü sadece Add Buy It Now kutusunu işaretleyip fiyatı yazsam.Olurmu Diğer bir sorum da burda Shipping destination Service altında birsürü kargolama şekli var Econoy Services Standart services gibi hangisini seçmeliyim Şimdiden teşekkürler 
  • ebayde uygun fiyata xbox oyunları oluyor kod şeklinde. onlardan alırsam sorun yaşar mıyım?
  • Kodu ebay uzerinden paylasir mi diye sor bence önce, yoksa kargo parasi, tr ye gönderim yapmamasi gibi sıkıntılar yasayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ü 5i bilmem arkadaşlar biraz ucuz olacak diye taaa elin ülkesinden mal getirmek bana tehlikeli geliyor yaw. Yok yok ben en iyisi şu bizim türk sitelere bakim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eBay konusunda daha detaylı bilgi içinhttp://www.ebayrehber.com/ buraya bakabilirsiniz e Bay rehberi olarak düşünmüşler yapanın eline sağlık çokta güzel olmuş...
  • Satıcı ile bir türlü iletişime geçemiyorum. Contact diyorum, about item diyorum yine olmuyor. Bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.