Şimdi Ara

ebaY Türkiyeye sipariş gönderir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
22.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: angilonit

alırsınız tabii ki.Az önce de belirttiğimiz gibi ürünün fiyatının %20'sini ödeyeceksiniz ürününüzü alacaksınız

tamam çok teşekkürler. bu arada ürünü türkiye içinde bulabiliceğim bi yer yok sanırım
  • 150 eurodan düşükse peki ücreti hiç sorun olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T

150 eurodan düşükse peki ücreti hiç sorun olmuyor mu?

75 Euro altındaki ve yasaklı ürünler harici şeylerde sorun olma ihtimali düşüktür
  • e250 flex kablosu ile sata kablosu almıştım tabi toplam 1,5 $ olduğundan bir problem oluşmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

75 Euro altındaki ve yasaklı ürünler harici şeylerde sorun olma ihtimali düşüktür

Sınır 75 euro mu, 150 euro mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Sınır 75 euro mu, 150 euro mu?

75 Euro veya ~100$
  • Peki bir şey bu şart yüksek fiyatli ürünlerde de geçerli mı? Mesala 1500$ a bir bilgisayar sipariş verdim %20 vergi verdikten sonra alanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

Peki bir şey bu şart yüksek fiyatli ürünlerde de geçerli mı? Mesala 1500$ a bir bilgisayar sipariş verdim %20 vergi verdikten sonra alanabilir mi?

1500$'lık bir bilgisayarı muhtemelen özel kargoyla(DHL,Fedex Vb.) yollarlar.. Sonuçta değerli eşya. Öyle sağa sola fırlatmaya gelmez Bu kargolarda %20 verginin yanında bi o kadar daha masraf çıkartırlar.. Yani 1500$'lık bilgisayar için 500$ daha para bırakıp alırsın
  • Üye olacağım benden doğru bir cep numarası istiyor 4 hane + 3 hane + 4 hane var. Ben 050xxxxxxxx olan cep numaramı nasıl gireceğim buna?
  • quote:

Üye olacağım benden doğru bir cep numarası istiyor 4 hane + 3 hane + 4 hane var. Ben 050xxxxxxxx olan cep numaramı nasıl gireceğim buna?

050x xxx xxxx
  • quote:

Üye olacağım benden doğru bir cep numarası istiyor 4 hane + 3 hane + 4 hane var. Ben 050xxxxxxxx olan cep numaramı nasıl gireceğim buna?

ülke kodunu yazıcaksınız;
    +90xxx-xxx-xxxx gibi
  • Karışık bir durumum var. Türkiye'deyim. Ebayden satın almayı düşündüğüm ürünü Amerikadaki bir yakınıma göndereceğim. Şimdi ben ebaydeki bilgilerime Türkiye'de olduğumu yazınca sorunsuz bir şekilde üye oluyorum fakat herhangi bir ürün için place bid yaptığımda "Satıcı Türkiye'ye kargo yollamıyor" uyarısı çıkıyor izin vermiyor bana... Halbuki ürün Türkiye'ye değil ABD'ye gidecek zaten. Bu kıllığı gidermek için ülkemi ABD olarak değiştiriyorum bu sefer benden ABD'de kullanılan doğru bir cep numarası istiyor, Türkiye numarası olmuyor. Ki o numaraya pin kodu gelecek ve ben öyle devam edeceğim. Yani tutup şimdi amerikadaki arkadaşımın cebini yazıp ona pin gelmesini mi bekleyeceğim. Hem ilerideki işlemlerde yine pin sormayacağı ne malum? Ne yapmam lazım anlamadım şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 15 Nisan 2012; 1:13:59 >
  • Ebay sıkı güvenlik sistemi kullanmaktadır. Ebay ı kandıramazsınız.. Ürünün kargo masrafını iyi düşünün artı kargo büyük olacağından sizi gümrüğe çağarıp koliyi açacaklar ve sizden vergi isteyecekler . Aldığınız ürünün yasaksız ürün olduğuna emin olun. Yoksa memur gözünün yaşına bakmaz geri gönderir. Hiç rica dan yandım bittimden anlamazlar..
  • quote:

Karışık bir durumum var. Türkiye'deyim. Ebayden satın almayı düşündüğüm ürünü Amerikadaki bir yakınıma göndereceğim. Şimdi ben ebaydeki bilgilerime Türkiye'de olduğumu yazınca sorunsuz bir şekilde üye oluyorum fakat herhangi bir ürün için place bid yaptığımda "Satıcı Türkiye'ye kargo yollamıyor" uyarısı çıkıyor izin vermiyor bana... Halbuki ürün Türkiye'ye değil ABD'ye gidecek zaten. Bu kıllığı gidermek için ülkemi ABD olarak değiştiriyorum bu sefer benden ABD'de kullanılan doğru bir cep numarası istiyor, Türkiye numarası olmuyor. Ki o numaraya pin kodu gelecek ve ben öyle devam edeceğim. Yani tutup şimdi amerikadaki arkadaşımın cebini yazıp ona pin gelmesini mi bekleyeceğim. Hem ilerideki işlemlerde yine pin sormayacağı ne malum? Ne yapmam lazım anlamadım şimdi...

Sorunumu çözebilecek biri var mı?

• Guncel sinir 75 euro yapildi ne yazik ki. Eskiden yapilan hediye veya fiyatini dusuk gosterme olayi da tutmuyor pek, piyasada degeri arastiriliyor. Kargo takibi olmayan (en ucuz kargo secenegi) urunler bazen kayboluyor veya calinabiliyor memurlar tarafindan. Ayrica isterse 75 euro'nun altinda olsun, hicbir sekilde cep telefonu sokamazsiniz kargoyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 15 Nisan 2012; 3:23:03 >
  • 60 dolar civarı bir montun gelmesinde sorun yaşanır mı?Daha önce alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.