Bildirim
Ebm-Dark Electro-Industrial-Harsh Club (17. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
hahaha olabilir :=)) -
quote:
Orijinalden alıntı: NecroCyber-777
hahaha olabilir :=))
O değil bir paranormal bir forumda bir eleman Metal dışındaki bütün türlerin emek harcanmadan yapıldığını söyledi. Çok fenayım çook. -
-
-
Clean vokal'e kulağım alışkın değil ama işte, dursun burada. Güzel şarkı nası olsa... Ben sevmem sen seversin hocam. (Not: O şişkonun denizde yüzdüğü klipli şarkı iyidi aslında. Yarı yarıya clean olunca yakışıyor aslında.)
Birde şu var, tuttum bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 27 Aralık 2013; 17:58:17 >
-
-
-
Hocam sizin Last.fm hesabı var mı? Heveslendim açtım bir tane. :P
http://www.lastfm.com.tr/user/CyberMortui
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 30 Aralık 2013; 21:44:34 > -
-
-
çok eskiden vardı da hatırlamıyorum şifresini bile :)) facebookla üye olunursa olayım bare bende -
quote:
çok eskiden vardı da hatırlamıyorum şifresini bile :)) facebookla üye olunursa olayım bare bende
Gerçi sap gibi kaldım last.fmde böyle olunca -
-
-
-
-
-
kapım her zaman açık =)) cyber hatun istiyorum partime önce -
quote:
kapım her zaman açık =)) cyber hatun istiyorum partime önce
Hatun varsa Antalya'dan koşarakta gelirim, hiç mi hiç sıkıntı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 2 Ocak 2014; 20:35:41 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X