Şimdi Ara

ebob ekok kaldırıldı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam mikail hocadan ebob ekok dinleyecektim instada bir postta gördüm var mı böyle bir şey ? bilginiz var mı arkadaşlar

• Hayır kaldırılmadı yani daha doğrusu sorulma ihtimali var sorulursa iptal edilmez o soru çünkü ebob ekok zaten ortaokul da da görülen bir konu lisede kaldırılsa bile sorulabilir. Ki bildiğim kadarıyla da kesin bir bilgi yok kaldırıldığına dair.
  • WeyLin W kullanıcısına yanıt
    atlayacağım sanırım ebob ekoku... mantıklı olan o eğer çok sürem kalırsa bakarım.
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Problemlerin içinde kullandırır ayrı sorusu gelmez.
  • Bence çalış hocam bunların sağı solu belli olmaz. Ebob-ekok çok da zor değil zaten.
  • SharinganıOlmayanAdam kullanıcısına yanıt
    mikail hoca çok ayrıntılı anlatıyor 8 9 saat ondan dinlemem en azından gelirse problemlerin içinde gelir bence de.
  • hocaya sorduğumda şey dedi. O konuyu aytye taşıdılar ve hatta kesin bir soruda bekliyorum Çünkü Tytde sorduklarını aytde sormuyorlar aytde sorduklarını tytde sormuyorlar.
  • aytye taşıdılar derken resmi bir bilgi mi öyleyse daha önemli artık o konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

aytye taşıdılar derken resmi bir bilgi mi öyleyse daha önemli artık o konu
    hocanın baktığını düşünmüyorum da kendisi kitap falan yazıyor, yani bütün sınavları sürekli inceliyor. Bize eğer siz bir matematik konusunu tyt sınavında görmediyseniz %100 yarın aytde göreceksiniz diyordu.
    Şimdi tekrar kazanımlara baktım bütün sınıflarda ebob ekok yok Ama şöyle bir sıkıntı var konu matematiğin temelini teşkil eden bir konu. Ebob ekoğu özelliğini sormasalar bile problemlerinden soru gelebilir bence.
  • Gelmez bu konuların kalkma nedeni mebin hatası kimyasal hesaplamalar şuan 12 olanlar 10.sınıfta iken 11 konusuydu 12 ler 11 e geçtiği zaman kimyasal hesaplamalar 10 a alındı haliyle 12 ler bu konuyu hiç görmedi bu konuları görmedikleri için soru sorduğumuzda bize görmedigimiz bir şeyden soru sordunuz deyip itiraz ederler diye kaldırdılar konuları kaldırmak istekdikleri için değil aynı şekilde ebob ekok bölme bölünebilme 11 konusuydu sonra şimdiki 12 ler 11 e geçmeden 9 a alındı haliyle konuyu görmediler o yüzden asla ve asla dolaylı dolaysız bu konulardan soru gelme şansı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 9 Kasım 2019; 18:42:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WeyLin W kullanıcısına yanıt
    Sorulma ihtimali yok nedenini anlattım yukarıda ayriyeten hazırlanan kazanımlar 9 10 11 12 sınıf müfredatı budur diye hazırlanmış bir kazanım değil 2020 yks soruları buradan sorulacak diye hazırlanmış bir kazanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 9 Kasım 2019; 18:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Gelmez bu konuların kalkma nedeni mebin hatası kimyasal hesaplamalar şuan 12 olanlar 10.sınıfta iken 11 konusuydu 12 ler 11 e geçtiği zaman kimyasal hesaplamalar 10 a alındı haliyle 12 ler bu konuyu hiç görmedi bu konuları görmedikleri için soru sorduğumuzda bize görmedigimiz bir şeyden soru sordunuz deyip itiraz ederler diye kaldırdılar konuları kaldırmak istekdikleri için değil aynı şekilde ebob ekok bölme bölünebilme 11 konusuydu sonra şimdiki 12 ler 11 e geçmeden 9 a alındı haliyle konuyu görmediler o yüzden asla ve asla dolaylı dolaysız bu konulardan soru gelme şansı yok
    Bolme bolunebilme de mi kalkti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müfredatta bölme bölünebilme ebok ekok asal sayılar bir bütün unite olarak var ebob ekoka ne olduysa ona da o oldu

• İyi de ona bakılırsa ebob ekok u ortaokuldada görüyoruz? toplama çıkarma lisede görülmüyor diye toplama çıkarma göstermediniz soramazsınız demiyoruz ortaokuldaki ebob ekok bilgisi ile sorulacak sorular da vardır elbet. Direk ebob ekok şeklinde olmaz ama problemin içinde kullandırabilir.
  • hocam kazanımlarda yoktu galiba zaten en son 2015`te çıkmış bence çıkmaz bu sene. Çalışıp çalışmamak sana kalmış.
  • mantık ebob ekok bölme bölünebilme mod(tekrar eden problemler) mantık yok geçen sene 4 soru çıkmıştı aytden bu konularda
  • ebob ekok kullanıyorsun mesela sadeleştirme ebobtur payda eşitleme ekoktur ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.