Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar 2 gün sonra bilgisayar alıcam fakat Ebrar Bilgisayarda uygun fiyata buldum ancak güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu çünkü ufak bir mevla değil alacağım laptop daha önce alışveriş yapmış arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Güvenilirdir sıkıntısı yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihuysal355

İyi forumlar 2 gün sonra bilgisayar alıcam fakat Ebrar Bilgisayarda uygun fiyata buldum ancak güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu çünkü ufak bir mevla değil alacağım laptop daha önce alışveriş yapmış arkadaşlardan yardım istiyorum.

Mevla büyüktür zaten kardeş haşa
  • Güvenilir bir site bildiğim kadarıyla...
  • Bu ülkede hiç kimse güvenilir değildir. tüm şirketler, siteler hepsi tipik türk çakal ticari zekasıyla çalışıyor aklın varsa amazondan al. ne biliyim akrabana getirt ama bu ülkeden teknolojik bir şey alma. ne kadar sorunlu dandik mal varsa hepsini bizim gibi 3. dünya ülkelerine kaktırıyorlar. hiç bir şey kaliteli değil. konuyla alakasız ingiltereden nike airmax almıştım. aynı renk aynı model türkiyede mağazada baktım dünyalar fark var. türkiyeye gelecek malları dandik uzak doğu ülkelerinde dandik malzemelerle üretirken. amerikalının ingilizin giyeceği ayakkabılar aynı kalitede olmuyor. bu teknolojide de böyle türkiye için üretilen tr klavyeli laptopun kalitesiyle amerika için üretilmiş us dizilimli aynı model klavyenin kalitesi bir değil. aksini idda eden varsa getirsin karşılaştırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Sword -- 7 Şubat 2016; 0:49:44 >
  • fatihuysal355 F kullanıcısına yanıt
    Ebrar dan alışverişini yaptın mı bi problem çıktı mı açıkcası korkuyorum kötü yorumlar var kullanilmis mal bozuk mal geldi mal kargoya verilmedi ilgilenilmedi gibi yorumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    +rep ancak akraba falan yoksa mecburen buralardan alacağız. :) Kapitalist düzen.
  • enginöz E kullanıcısına yanıt
    Hiç bir problem olmadan geldi elime cihaz hiç bir sıkıntısıda yok ayrıca havale şle yaptım ödemeyi 2-3 saat içinde kargoya verildi ürün.
  • Ayrı ayrı 3 sipariş verdik. Bu bir laptop, bir masaüstü parçaları ve bir ses. Bu hiçbirinde sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.